Bára se zřejmě až moc vžila do role, jelikož v rámci děje snímku Kvarteto má její postava, cellistka Simona, poměr s Tomášem v podání Plesla. Při natáčení tak spolu herci strávili dost času a byli si blízko, aby dobře ztvárnili scény intimnějšího rázu.

Není divu, že když se po delší době znovu viděli na premiéře, srdečně se vítali. Dlouze se objímali, a dokonce došlo i na polibky, když Jaroslav přitiskl své rty na blondýnčin krk.

Nakonec všemu nasadila korunu sama Poláková, když se na Instagramu přiznala: „Jaroušek Plesl je má láska veliká.“ K takovému otevřenému ‚vyznání lásky‘ by ale jisté výhrady mohl mít její životní partner Pavel Liška, a tak herečka pro jistotu připsala: „Pavlíku, ty to chápeš, viď?“ Ovšem ten její příspěvek ponechal raději bez komentáře.

Každopádně by se tomu asi spíš jen zasmál. Podle toho, jak o něm Bára mluvila, je jasné, že jim to stále klape. Vždyť známý herec a komik přetrpěl i její přípravu na roli, která zahrnovala i hru na violoncello. „Já osobně jsem trénovala rok, ovšem na koncerty to určitě nebylo. I když, a to musím přiznat, se moje snahy o pokoření violoncella setkaly při domácím zkoušení u partnera Pavla a Ronji s úspěchem,“ popisovala, jak ji její milý i jejich starší dcerka podporovali.

„Nevím, co by na můj um říkala Rika, protože ta ještě tehdy nebyla na světě, ovšem doufám, že by se k tatínkovi a sestřičce přidala,“ smála se zpěvačka, která se proslavila zejména písničkami Kráva či Nafrněná.

VIDEO: Pavel Liška se nestydí: Ukázal se nahý!

Video
Video se připravuje ...

Pavel Liška se nestydí: Ukázal se nahý! Máme záběry! Petr Soukup, Markéta Reinischová

 

Fotogalerie
66 fotografií