Začátky nebývají zrovna lehké. Ostatně i Matěj Hádek o tom ví své. V devadesátých letech se snažil prosadit jako herec, a tak si nemohl dovolit odmítnout žádné kšefty. V roce 1994 si tak zahrál v reklamě na mycí prostředek na nádobí. Coby osmnáctiletý mladíček ztvárnil bezradného kuchtíka.

Těžko říct, kolik mu rolička vynesla, ovšem Matěje to už dnes trápit nemusí. Zvládl se od té doby vypracovat natolik, že se každý týden objevuje na televizních obrazovkách v seriálu Dáma a Král na TV Nova.

Dokonce má v této kriminálce větší prostor než jeho slavnější kolega Miroslav Donutil, a proto také za natáčení dostává lepší honoráře! Podle zdrojů blízkých štábu se honoráře za role jejich typu pohybují od deseti do patnácti tisíc za natáčecí den. Rozhodující je ale právě rozsah role.

Hádek například v průměru na place stráví 5 dní na jeden díl, kterých natočil celkem 16. Celkově tak mohl natáčet i 80 dní, což by mu vydělalo přinejmenším 800 tisíc korun. Tedy zhruba dvakrát víc, než obdržel Donutil coby majitel advokátní kanceláře. Měl prý totiž pouze dva až tři natáčecí dny na díl. Nova však tyto informace nepotvrdila. „Smlouvy herců v žádném případě nekomentujeme,“ uvedl pro Aha! zástupce televize Martin Šnýdr. 

VIDEO:  Zkrvavená Eva Josefíková s nožem v ruce v seriálu Dáma a Král!

Video
Video se připravuje ...

Zkrvavená Eva Josefíková s nožem v ruce v seriálu Dáma a Král! TV Nova

 

Fotogalerie
53 fotografií