„Pro velký úspěch, líbala jsem se s holkou a líbilo se mi to,“ napsala blonďatá modelka Simona Krainová k sexy videu, kde se něžně líbá s kamarádkou z oboru Anetou Vignerovou, se kterou slavily Simoniny narozeniny.

Provokativní záznam většinu sledovatelů zaujal v dobrém slova smyslu. Někteří ale Simonu za její počínání pěkně odsoudili. „Simona je fajn, ale tímhle chováním mi spíš přijde, že se snaží držet krok s mladšími a nemá to vůbec zapotřebí. Stárnout s grácií je větší umění než se líbat s černovláskou, ať je sexy, jak chce. Nic proti, jak říkám, Simona je O.K., ale tohle je trapný,“ ohodnotil její počínání jeden z komentujících.

„To, že je pěkná a sexy, jí nikdo nebere, ale nemá 18 a to tu chtějí někteří povědět, že si některé ženy nechtějí uvědomit, že už 18 nemají a potřebují takto na sebe upozorňovat,“ napsala k fotce fanynka ze Slovenska.

Do těchto komentátorek se však pustily nejenom další odběratelky, ale také sama Simona, která si připomínky, že je trapná a stárne, nenechala líbit. „Je mi vás líto,“ vrátila modelka úder s tím, že nechápe zapšklé hejtery.

VIDEO: Topmodelka Simona Krainová: Bez botoxu bych neexistovala! 

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Simona Krainová: Bez botoxu bych neexistovala! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
45 fotografií