„Mám poraněné koleno a dost možná si díky tomu mám něco uvědomit," prozradil na Instagramu. „Mám roztrhlej vaz. Teď to potřebuju vstřebat, naposilovat a koncem března vymyslíme, kdy to odoperujeme," informoval své příznivce a zveřejnil i snímek z rentgenu.

Blesku herec a zpěvák navíc prozradil i to, jak zranění utrpěl. „Při tanečním tréninku na projekt ‚Roztančené divadlo‘ se mi u jednoho náročnějšího prvku, ve kterém přes sebe přehazuju saltem taneční partnerku, trhly vazy."

Jeho úraz přišel symbolicky rok poté, co v prvním díle třetí řady Tvoje tvář má známý hlas předvedl Petra Muka (†45). Posléze mu účast v soutěži otevřela řadu dveří a nabídky se mu stále hrnou. Nejenže má vlastní kapelu, ale účinkuje i v muzikálech Iago a Krysař a v seriálové Ordinaci ho vídáme coby medika Jonáše. Jenže podle lékařů by teď měl trochu zpomalit.

„Nicméně já teď všem svým závazkům dostojím, ta nejhorší představení už mám za sebou. Budu nohu protahovat a posilovat, a poté si řekneme, kdy bychom naplánovali operaci. Vyžaduje totiž čtyři týdny chození o berlích a tři měsíce bez tance a sportu,“ vysvětlil Blesku Peroutka, který zákrok odkládá, a kvůli práci tak riskuje zdraví. Jeho chůze o berlích navíc komplikuje i natáčení Ordinace, kde se bude muset náležitě upravit scénář.

Kalendář má ostatně dost nabitý i na další měsíce. Sám teď ale neví, jestli nebude muset něco z toho odpískat. „Chtěl bych přes léto nazkoušet ještě nové představení a odjet všechny koncerty s Perutěmi," nechal se slyšet Milan, který nyní navíc pracuje na diplomové práci a v červnu ho čekají státnice. „Teď jen vím, že do konce měsíce budu nohu poctivě cvičit, a pak uvidíme. Zdraví je ale samozřejmě na prvním místě,“ dodal.

VIDEO: Milan Peroutka o nové dívce: Nechodíme spolu! Šanci mají všechny!

Video
Video se připravuje ...

Milan Peroutka o nové dívce: Nechodíme spolu! Šanci mají všechny! Markéta Reinischová, David Turek

 

Fotogalerie
35 fotografií