Tehdy ještě začínající umělci, ze kterých se dnes staly hvězdy a jsou obsazováni ve většině našich muzikálů, si díky vydělaným penězům splnili své sny.

„Za svých prvních vydělaných 50 000 korun jsem si pořídil moje první auto. Tedy alespoň jeho polovinu, tu druhou doplatili rodiče a prarodiče. Bylo to samozřejmě auto ojeté z bazaru,“ prásknul David Gránský (25) na slavnostní repríze muzikálu Muž se železnou maskou.

To jeho kolegyně z Divadla Broadway Michaela Gemrotová (33) peníze investovala do studia. „Já jsem si zaplatila, tedy vlastně přispěla našim na školné, abych jim trochu ulevila. Měla jsem sice super stipendium za svůj prospěch, ale školy v zahraničí jsou pekelně drahé, takže to i se stipendiem stálo pěknou sumu,“ svěřila se představitelka Louisy.

Nejmladší z oslovených, Vojtěch Drahokoupil (22), měl hned jasno. „Protože se věnuji hudbě, tak jsem si splnil svůj sen a za svůj první výdělek jsem si pořídil kytaru. Nebyla zrovna nejlevnější, zaplatil jsem za ni 48 000 Kč,“ přiznal miláček dívek a žen. Za ty prachy, to už nebude ledajaké brnkání…

VIDEO:  David Gránský se zadlužil na spoustu let! Co ho k tomu přimělo?

Video
Video se připravuje ...

David Gránský se zadlužil na spoustu let! Co ho k tomu přimělo? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
27 fotografií