David Gránský je s půvabnou Nikolou už sedm let, a tak bylo na čase vztah posunout. Svatbu zatím odložili na neurčito, ale rozhodli se pro společný dům. "Koupili jsme pozemek, kde budeme stavět. Samozřejmě jsme si vzali hypotéku. Stavět budeme za pomoci rodiny, bez ní bychom to asi nezvládli. Dohodli jsme se, že něco prodáme, a uvidíme, kolik dál ještě bude potřeba," řekl Blesk.cz herec, který hraje v seriálu Modrý kód.

A je zřejmé, že dvojice už počítá, že se rozroste. "Určitě to bude dům, kde budou dětské pokoje. Budeme tam do konce života," dodává David.

Gránský hraje v seriálu, muzikálech a nově začal tancovat. "Bolí mě celé tělo, je to fakt náročné. Bude to soutěž podobná StarDance, ale vše se odehraje v jeden večer. Je nás deset, tančíme s profesionály a každý má dva tance. Já si vylosoval cha-chu a quickstep. Soutěží i Milan Peroutka nebo Lucka Černíková," pochlubil se David, který bude s kolegou Jakubem Kotkem opět moderovat castingová kola Miss Czech Republic. Zda se ujmou i finálového večera, je zatím ve hvězdách...

VIDEO: David Gránský: Proč jsem skončil v Ohnivým kuřeti? Řeknu vám to!

Video
Video se připravuje ...

David Gránský: Proč jsem skončil v Ohnivým kuřeti? Řeknu vám to! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
34 fotografií