Bylo na něj uvaleno celkem 8 exekucí a podle Centrální evidence exekucí jeho dluhy činily celkem 300 tisíc Kč. Tlak exekutorů a jeho nalomená psychika mohl být jedním z důvodů, proč se ve středu oběsil nedaleko své bývalé farmy pod Kunětickou horou na Pardubicku, která pro něj byla vším.

Byl agresivní!

„Vůbec mě to nepřekvapuje. Když jsem s Honzou chodila před několika lety, měl strašné výkyvy nálad a řešil to antidepresivy. To přede mnou tajil a taky to byl důvod našeho rozchodu,“ prozradila Blesku jeho bývalá přítelkyně. Léky si prý navíc dávkoval podle svého...

Změny nálad způsobovaly, že býval často agresivní. „Dokonce nastal moment, kdy na mě vytáhl mačetu. Tehdy jsem pochopila, že musím pryč,“ dodala s tím, že prášky nebyly jeho jediný problém. Své deprese často utápěl na dně skleničky, zašlo to tak daleko, že se se svou závislostí třikrát skončil v protialkoholní léčebně.

VIDEO: Farmář Indián (†53) spáchal sebevraždu! Rozvod a hádky s exmanželkou!

Video
Video se připravuje ...

Farmář Indián (†53) spáchal sebevraždu! Rozvod a hádky s exmanželkou! Monika Krčálová

Fotogalerie: Zemřel indián Honza z realityshow Farmář…
67 fotografií


To, že už před nějakou dobou rezignoval na život, svědčí i jeho statusy na sociální síti. „Díky všem za přání, ale fakt mám Vánoce, Silvestr i Nový rok totálně u p*dele,“ psal Jan Pokorný. „Spokojená svině, nebo umírající bojovník?“ ptal se v dalším.

VIDEO: Sebevražda Farmáře „Indiána“ (†53): Milenky pláčou, jiní odkrývají temnou minulost.

Video
Video se připravuje ...

Sebevražda Farmáře "Indiána" (†53): Milenky pláčou, jiní odkrývají temnou minulost Blesk TV

Fotogalerie
44 fotografií