Jana Brejchová si Vlastimila Brodského vzala za manžela v roce 1964 a žili spolu 16 let. Měli spolu dceru Terezu Brodskou, která je rovněž herečkou.

I když jejich manželství mělo nějaké trhliny, tak Hana je přesvědčená, že jejich manželství bylo velmi zvláštní. „On měl svoji místnost, on tomu říkal trucovna. Jana měla svůj pokoj, nikdy nespali spolu, měli zvláštní život,“ řekla v Prásku Brejchová.

Jak to skutečně bylo, se už asi nikdy nedozvíme. Každopádně ještě za jejich manželství se zamilovala do kolegy Jaromíra Hanzlíka, který s nimi dokonce žil v jednom bytě. Tereze, dceři Brodského a Brejchové, bylo tehdy 12 let, když její matka vzplanula láskou ke kolegovi Brodského – Jaromíru Hanzlíkovi.

Ten se do největší sexbomby českého filmu zamiloval bez ohledu na to, že s Bróďou sdílel šatnu a že byli kamarádi. Hanzlík se dokonce skoro nastěhoval do bytu k Brodským. Trávil u nich dlouhé večery, během nichž byl Vlastimil naprosto vedlejší,“ píše se v knize Herecká manželství. Časem se Jana s manželem rozvedli. Rozešli jsme se po vzájemné dohodě. Oba jsme pochopili, že ona mě nemůže vystát,“ tvrdí Brodský v knize.

VIDEO: Tereza Brodská má za svého dospělého syna náhradu. Tenhle mazlík dostane každého.

Video
Video se připravuje ...

Tereza Brodská má za svého dospělého syna náhradu. Tenhle mazlík dostane každého. Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
27 fotografií