Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

NEJ svatby roku 2017: Zedníček se ženil bosý, Babiš na Čapím hnízdě

/
  • Svatby roku 2017: Zedníček se ženil bosý, Babiš na Čapím hnízdě!
    31. prosince 2017 ● 06:10

    I když už spolu řada párů v dnešní době žije jen »na psí knížku«, neznamená to, že by se v roce 2017 nekonaly žádné svatby známých osobností. Naopak se jich urodila celá řada, ať již u nás či v zahraničí. Ženily a vdávaly se nejen celebrity jako herci či zpěváci, ale též sportovci či politici. Připomeňte si, které páry měly veselku!

  • 1.

    Lucia Šoralová (40) a Ondřej Soukup (66)

    I když byl skladatel ženatý s textařkou Gábinou Osvaldovou (64), se zpěvačkou Lucií Šoralovou žil již několik let a stihl s ní zplodit už dvě děti. Nakonec svůj vztah potvrdili i oficiálně. Poté, co se Soukup rozvedl, přišla 7. ledna 2017 na řadu tajná svatba na zámku v Kostelci nad Orlicí. Oddávajícím známého páru byl starosta František Kinský (69), který je potomkem slavného českého rodu Kinských.

    Utajená svatba Lucie Šoralové a Ondřeje Soukupa
    Autor: reprofoto archiv Zámek Kostelec nad Orlicí

  • 2.

    Pavel Zedníček (68) a Hanka Kousalová (54)

    Pavel Zedníček našel po boku Hanky Kousalové štěstí již před 13 lety a zvláště v posledních letech se producentka nechala několikrát slyšet, že by se veselce nebránila. Zato herec a moderátor se na to zrovna moc netvářil. Nakonec se ale nechal přesvědčit a do chomoutu vlezl 6. ledna na pláži na Floridě. Hosty tvořilo jen několik nejbližších a bosé partnery oddával syn Waldemara Matušky (†76) Waldemar (40).

    Waldemar Matuška junior (39) právě pokládá důležitou otázku: Berete si dobrovolně...?
    Autor: archiv manželů Zedníčkových

  • 3.

    Míša Nosková (34) a Ondřej Bábor (27)

    I když se dvojice muzikálových herců loni v září naoko rozešla, aby se zbavila nežádoucí mediální pozornosti, ve skutečnosti jejich vztah pokračoval. Nosková se pak dočkala dokonce žádosti o ruku a na prvního máje tajné veselky na Srí Lance.

    VIDEO: Líbánky novomanželů Noskové a Bábora! Po tajné svatbě natočili soukromé video!

    Video
    Video se připravuje ...

    Líbánky novomanželů Noskové a Bábora! Po tajné svatbě natočili soukromé video! Facebook / Michaela Nosková

    Novomanželé Michaela Nosková a Ondřej Bábor
    Autor: archiv Michaely Noskové

  • 4.

    Anna Linhartová (23) a Stouny Kameník

    Dcera herečky Jitky Asterové (58) Anna Linhartová ráda šokuje a provokuje. To se jí podařilo i perfektně utajenou svatbou s partnerem Stounym Kameníkem. Vzali se 1. června na louce a mezi hosty byl i expřítel herečky Zdeněk Piškula (19). Nesměla samozřejmě chybět ani její nejlepší kamarádka Anna Fialová (22), hvězda první řady Tváře či seriálu První republika. Ta s dvojicí ještě nějaký čas po sňatku bydlela, pak ale vyklidila pole.

    Anna Linhartová (23) a Stouny Kameník
    Autor: Foto ara
     

  • 5.

    Bohouš Josef (55) a Alena Wicerzyková (48)

    V roce 2017 do toho praštil i zpěvák Bohouš Josef. 3. června se oženil se svou partnerkou Alenou, s níž se před čtyřmi lety seznámil na jednom ze svých koncertů. Po zhruba ročním zasnoubení následoval krásný obřad v hotelu Sladovna v městysu Černá Hora.

    VIDEO z tajné svatby Bohouše Josefa: Rozchechtaná nevěsta a natěšený ženich!

    Video
    Video se připravuje ...

    Video z tajné svatby Bohouše Josefa: Rozchechtaná nevěsta a natěšený ženich! Facebook

    Svatba Bohouše Josefa a Aleny Wicerzykové
    Autor: archiv

  • 6.

    Marcela Škábová (34) a Urban Tomčík

    Ve stejný den se konala i další romantická svatba. Na zámku Zbiroh se z vnadné reportérky Prásku Marcely Škábové stala po osmiletém vztahu vdaná paní. „Prošli jsme si dobré i zlé a jsme jeden druhému oporou,“ svěřila se uslzená a šťastná nevěsta. Ani její muž se neubránil dojetí.

    Marcela Škábová se mění na Marcelu Tomčíkovou
    Autor: Josef Seibert

     

  • 7.

    Adela Banášová (37) a Viktor Vincze (26)

    Žádost o ruku zvládli v přímém přenosu, svatbu už ale utajili lépe. Oblíbená slovenská moderátorka Adela Banášová a moderátor zpráv Viktor Vincze si totiž ze všech tak trochu vystřelili. Na zámečku v obci Tomášov sice v sobotu 10. června připravili oslavu pro rodinu a přátele, ovšem sami si »ANO« řekli během soukromého obřadu již o den dříve – 9. června.

    Adéla Banášová se vdala za Viktora Vinczeho.
    Autor: Instagram, pluska.sk

  • 8.

    Milan Drobný (73) a Dana Polcaro (60)

    Zpěvák Milan Drobný s partnerkou Danou si řekli, že do třetice všeho dobrého a vzali se. Pro jistotu ale vsadili na magické datum – 7. 7. 2017. Obřad navíc začal ve 12:07. Partneři si přáli skromnou svatbu s asi 30 hosty. Mezi nimi byl i herec Luděk Sobota (74) či zpěvačka Yvetta Simonová (89), která šla dokonce nevěstě za družičku.

    Milan Drobný se oženil se svou snoubenkou Danou.
    Autor: Blesk-Alexandr Malachovský

  • 9.

    Libuška Vojtková (37) a Zdeněk Rohlíček (37)

    Bývalá tanečnice byla již vdaná za Daniela Hůlku (49) i rockera Pepu Vojtka (52), s nímž má syna Matyáše (10). Do třetice všeho dobrého do toho praštila s hercem a dabérem Zdeňkem Rohlíčkem, synem představitelky černobílé Popelky Evy Hruškové (65). 9. července, jen měsíc před porodem dcerušky Elinky, se dvojice vzala ve viničním altánu na pražské Grébovce a z Libušky Vojtkové se tím stala paní Rohlíčková.

    Libuška už je Rohlíčková
    Autor: showpix.cz

  • 10.

    Hynek Čermák (44) a Veronika Macková (24)

    Další svatební obřad proběhl 15. července v kapli svaté Kláry v pražské Troji. Před oltář zde předstoupila hvězda filmu Gangster Ka Hynek Čermák v obleku jako pro džentlmena z 30. let. Jeho ženou se stala o dvacet let mladší kolegyně Veronika Macková, kterou nezdobil závoj, ale věneček z lučního kvítí. Pro herce se jednalo již o druhou svatbu, poprvé si před lety bral herečku Danielu Choděrovou (43), s níž má dvě děti.

    Svatba jako z pohádky: Hynek Čermák si vzal luční vílu Veroniku Mackovou
    Autor: archiv Blesku

  • 11.

    Tomáš Krejčíř (46) a Petra Matějková (39)

    Dvě ratolesti spolu mají ostatně i moderátor Tomáš Krejčíř s dlouholetou partnerkou Petrou, která ho kdysi dostala i ze sekty. Teprve v roce 2017 se ale rozhodli se vzít. Na svatbu, která proběhla 21. července v jejich hájence za Prahou, bylo pozváno 140 hostů oblečených ve stylu filmu Rozmarné léto. Vystupovalo zde několik kapel, mezi nimiž i populární No Name. Poprvé byl ale herec z Rodinných pout ženatý s blondýnkou Gábinou, s níž má tři děti.

    Tomáš Krejčíř se podruhé oženil.
    Autor: archiv T. Krejčíře

  • 12.

    Richard Krajčo (40) a Karin Babinská (43)

    Frontman kapely Kryštof s manželkou si zvládli svatbu dokonce dopředu nacvičit v rámci natáčení videoklipu Šňůry. 27. července se pak ve vší tajnosti vzali doopravdy. Zatímco pro režisérku Karin Babinskou se jednalo o první veselku, Krajčo už má zkušeností více. V roce 2005 se totiž oženil se zpěvačkou Ivou Frühlingovou (35) a manželství vydrželo sotva rok, v letech 2008–2013 byl zase ženatý s modelkou Martinou Poulíčkovou (39).

    Richard a Karin Krajčovi
    Autor: instagram.com

  • 13.

    Andrej Babiš (63) a Monika Babišová (43)

    Premiér a šéf hnutí ANO se svatbou dost otálel. S Monikou žil již 23 let a zplodil s ní dvě děti, kvůli nimž si prý blondýnka ostatně změnila příjmení, aby se všichni jmenovali stejně. Teprve 29. července dvojice svůj vztah oslavila velkolepou svatbou na farmě Čapí hnízdo, kvůli němuž Babišovi hrozí i vězení.

    Svatební oslavy Andreje a Moniky Babišových.
    Autor: Facebook / Andrej Babiš

  • 14.

    Markéta Procházková (31) a David Schimmer

    Hvězda druhé řady Tvoje tvář má známý hlas sice veselku oznámila v září, jenže ve skutečnosti vše celé dva měsíce předtím tajila! „Jsou to krásné dva měsíce a tři dny, co jsem se stala paní. Vydrželi jsme to dlouho neříct, aby ten náš den byl poklidný a opravdu jen náš,“ vysvětlovala na sociální síti své dlouhé mlčení Procházková, která do toho praštila s právníkem a někdejším tanečníkem Davidem po zhruba dvouletém vztahu.

    Markéta řekla ANO Davidovi
    Autor: instagram.com

  • 15.

    Ivana Korolová (29) a Jiří Veselý

    Muzikálová herečka Ivana Korolová si také přála mít svatbu bez pozornosti médií a s fotkami se chtěla posléze pochlubit sama. Jenže nakonec jí to nevyšlo. Hosty totiž zapomněla poprosit, aby nic nesdíleli na sociálních sítích. Producent Janis Sidovský (49) tak její veselku s bubeníkem Veselým propálil přímo v den jejího konání a ukázal nevěstu ve svatebních šatech.

    Obřad proběhl v horském penzionu ve Špindlerově Mlýně, jelikož oba novomanželé hory milují. „Na svatební cestu bychom chtěli jet do Himálaje. Ne snad vylézt přímo na Mount Everest, ale aspoň někam, kde na něj pěkně uvidíme,“ prozradila dokonce Novinkám nová dabérka Lízy Simpsonové.

    Ivanka Korolová s partnerem
    Autor: facebook.cz
    Svatba Ivany Korolové
    Autor: Instagram Ivany Korolové, Michaela a Vladimír Pavlíkovi

  • 16.

    Filip Renč (52) a Marie Kružíková (30)

    Renč patřil vždy mezi zaryté staré mládence a ani představa založit rodinu ho nikdy příliš nelákala. Ovšem pak potkal herečku Marii Kružíkovou a všechna předsevzetí vylétla oknem. Nejprve počali miminko a 23. září se pak v Arcibiskupském paláci v Praze slavně vzali. Na Vánoce pak dostali nejkrásnější dárek v podobě dcery, která dostala jméno Sofie Marie Renčová.

    Svatba Filipa Renče
    Autor: D. Malík, J. Poláček

  • 17.

    Jan Skopeček (37) a Lucie Klimková

    Poslanec za ODS Jan Skopeček (37) pojal svatbu netradičně. S krásnou přítelkyní se dohodli na datu již dopředu a do zásnub se přitom nehrnuli. Nakonec ekonom překvapil a poklekl před Lucií ve Francii. Obřad, kterého se účastnil mimo jiné i Václav Klaus ml. (48), se konal v sobotu 16. září v pražském kostele sv. Františka z Assisi.

    Svatba ekonomického experta ODS Jana Skopečka s Lucií Klimkovou
    Autor: Blesk - Robert Klejch

  • 18.

    Ewa Farna (24) a Martin Chobot (28)

    „Před pár dny jsme se s mým Martinem vzali a prožili nejkrásnější den našeho života. Po čtyřech letech vztahu a devítiletém přátelství v kapele. Co víc dodat. Milujte se,“ uvedla v září na sociálních sítích Ewa Farna, která si vzala svého kapelníka a kytaristu Martina Chobota. Vše se jim podařilo dokonale utajit.

    Ewa se za Martina Chobota provdala před třemi týdny
    Autor: instagram.com

  • 19.

    Dan Hůlka (49) a Bára Klementová (26)

    Představitel Draculy působil už delší dobu jako vlk samotář, pak ale poznal mladší tlumočnici Báru Klementovou a zamiloval se. V srpnu dvojice oznámila, že spolu čekají miminko a do porodu by chtěli stihnout i svatbu. V říjnu odjeli do Las Vegas, kde si řekli »ANO« u svatebního okénka. Nemuseli kvůli tomu prý vystupovat ani z auta. „Obrovskou svatbu už jsem zažil, tak jsem chtěl tento krok udělat už jen ve dvou. Prostě bez cizích očí,“ uvedl Hůlka, který už se těší, až se v příštím roce stane otcem holčičky Rozárky.

    Dan si Báru vzal v Las Vegas
    Autor: Martin Hykl

  • 20.

    Jiří Korn (68) a Renata Cieslerová (42)

    Koncem října vyšlo najevo, že veselku už potřetí za život oslavil i Jiří Korn. Po osmi letech vztahu požádal o ruku partnerku Renatu. Dvojici se nejprve podařilo slavný den utajit, ovšem pak se brunetka prořekla v TopStaru. Zpěvák posléze prozradil i detaily.

    „Vzali jsme se u golfového hřiště v golfovém oblečení a i naše svatební cesta, která směřovala do Itálie, byla celá na golfu,“ řekl Blesku interpret pohádkové písně Svítí slunce nad hlavou, který ostatně svou vyvolenou na golfu i potkal.

    Jří Korn s partnerkou Renatou
    Autor: archiv Blesku

  • 21.

    Mika Häkkinen (49) a Markéta Kromatová (39)

    Také ve sportovním světě došlo v roce 2017 k několika svatbám. Hned v lednu se oženila finská legenda Formule 1 Mika Häkkinen s bývalou erotickou tanečnicí Markétou. Jejich obřad se nesl v romantickém duchu a z kostelíka v Rovaniemi je proto i s jejich třemi dětmi odvezlo sobí spřežení.

    Svatba Miky Häkkinena a Češky Markéty Kromatové
    Autor: archiv

  • 22.

    Vladimír Růžička (54) a Marie Pavlovská (28)

    Český hokejový trenér a bývalý útočník oslavil svatbu pouhých 16 měsíců poté, co na rakovinu zemřela jeho první manželka Eva (†53). Že se tak rychle znovu zamiloval do bývalé striptérky Marie, ovšem tátovi zatím neodpustily jeho dospělé děti. Vladimír ml. ani Eva mu tak na tajnou veselku na Červený Hrádek v sobotu 10. června pogratulovat nepřijeli. V říjnu se pak manželům Růžičkovým narodila dceruška Lejla.

    Svatba Vladimíra Růžičky a Marie Pavlovské
    Autor: archiv

  • 23.

    Radek Smoleňák (31) a Hana Věrná (28)

    Hokejový drsňák a vicemiss České republiky 2009 si řekli »ANO« v sobotu 10. června v Loveckém zámečku v Buchlovicích. Byla to pravá moravská svatba, a tak nechyběly kroje a všude voněla slivovice. Mezi hosty bylo plno celebrit.

    Svatba hokejisty Radka Smoleňáka a modelky Hany Věrné.
    Autor: Blesk.cz - David Kundrát & Martin Hykl

  • 24.

    Pavel Kadeřábek (25) a Tereza Chlebovská (27)

    Další pár, který do toho v roce 2017 praštil, utajil svatbu, která proběhla 17. června, opravdu důkladně a nevyzradil ani místo obřadu. To tak znali zřejmě jen hosté, které tvořila nejbližší rodina a hrstka přátel. Nechyběla ani dcerka Kadeřábka a Chlebovské Ema (v září oslavila 1. narozeniny).

    Nevěsta, která se v roce 2012 stala Českou Miss, měla na sobě překrásnou průsvitnou róbu od návrhářky Petry Brzkové. Navíc bez podprsenky! „Společně se dnem narození naší Emičky je to pro nás nejkrásnější den,“ prozradil fotbalový reprezentant.

    Zamilovaný novomanželksý pár Kadeřábkových
    Autor: Instagram

  • 25.

    Jakub Janda (39) a Barbora Jandová

    Před čtyřmi roky mu manželka Lucie, s níž má sedmiletého syna, utekla za jiným. Skokan na lyžích a čerstvý poslanec Jakub Janda už ale netruchlí. V létě si vzal za ženu partnerku Barboru. Slib si řekli na italské Sardinii v pondělí 17. července a hostinu a oslavu uspořádali až po návratu do Česka.

    Svatba Jakuba Jandy a Barbory Jandové
    Autor: archiv

  • 26.

    Roman Hamrlík (43) a Cynthia Michaud (33)

    Zlatý hoch z Nagana Roman Hamrlík se již před čtyřmi lety zamiloval do Kanaďanky Cynthie Michaud. V sobotu 1. července pak svou lásku stvrdili i svatbou v kostele v Montrealu. Přihlížela i hokejistova dcera z prvního vztahu Natálie (18), roční Billie Rosei a Cynthiin syn James (5).

    První novomanželké foto.
    Autor: archiv rodiny

  • 27.

    Jan Veselý (27) a Natalija Miladinovič

    Elitní český basketbalista Veselýse v létě oženil se svou srbskou láskou Natalijí Miladinovič, s níž se poznal během angažmá v Partizanu. Obřad proběhl v bělehradské vinárně.

    Svatba Jana Veselého a Natalije Miladinovič
    Autor: archiv

     

  • 28.

    Andrea Hlaváčková (31) a Fabrizio Sestini (36)

    Špičková tenistka si 21. července dopřála pohádkovou svatbu s italským princem v golfovém rezortu u Plzně. Svůj slib musela přeříkat v italštině a její novomanžel pro změnu v češtině. Dcera bývalého sládka plzeňského pivovaru si pak příjmení svého muže připojila ke svému jménu a stala se z ní Andrea Sestini Hlaváčková.

    VIDEO: Tenisová kráska Andrea Hlaváčková se provdala za svého Itala! Slib neuměla vyslovit!

    Video
    Video se připravuje ...

    Tenisová kráska Andrea Hlaváčková se provdala za svého Itala! Slib neuměla vyslovit! Petr Maňas, Jan Jedlička

    Tenisová kráska Andrea Hlaváčková se provdala za svého Itala
    Autor: Mária Rušinová

  • 29.

    Sam Mendes (52) a Alison Balsom (39)

    I sňatků zahraničních celebrit se v roce 2017 pár urodilo. V lednu si anglický režisér Mendes vzal trumpetistku Alison Balsom. Jelikož už byl jednou ženatý s Kate Winslet(42), nemohl být oddán knězem v kostele. Obřad tak proběhl jen na úřadě a do svatostánku pak šli novomanželé s přáteli jen neformálně.

    Svatba Sama Mendese a Alison Balsom
    Autor: archiv

  • 30.

    Pippa Middleton (34) a James Matthews (42)

    Ačkoliv si její sestra brala britského prince, přece jen nezůstala Pippa Middleton pozadu a k oltáři se pro změnu vydala s miliardářem a bývalým závodníkem Jamesem Matthewsem. Ne tak úplně královská veselka, která v květnu proběhla v v kostele Sv. Marka ve vesničce Englefield, byla velkolepá a velmi sledovaná médii.

    VIDEO: Svatba Pippy Middleton: Podívejte se, jak vypadala!

    Video
    Video se připravuje ...

    Svatba Pippy Middleton: Podívejte se, jak to vypadalo na královské veselce! Reuters

    Nechyběla Kate (35) s Williamem (35) a dětmi ani princ Harry (33). Ten se dočká veselky s Meghan Markle (36) příští rok a možná tak zde čerpal inspiraci.

    Nevěsta Pippa Middleton a ženich James Matthews
    Autor: Reuters

  • 31.

    Miranda Kerr (34) a Evan Spiegel (27)

    Exmanželka Orlanda Blooma (40) Miranda Kerr ani podruhé při volbě ženicha nesáhla zrovna nízko. V květnu se totiž vdala za miliardáře a šéfa aplikace Snapchat Evana Spiegela (27). V listopadu pak dvojice přišla s další šťastnou novinou – čekají spolu dítě.

    Miranda Kerr se provdala za Evana Spiegela
    Autor: Instagram.com

  • 32.

    Lionel Messi (30) a Antonella Roccuzzo (29)

    Další veselka byla označována za argentinskou svatbu století. Účastnilo se 260 hostů a o jejich bezpečnost se staralo 460 policistů. Ve svém rodném městě Rosario se totiž v létě ženil fotbalový král Lionel Messi. Jeho vyvolenou se stala láska z mládí Antonella Roccuzzo, s níž už má dva syny.

    Lionel Messi s novomanželkou
    Autor: Profimedia.cz

  • 33.

    Stevie Wonder (67) a Tomeeka Bracy (42)

    V červenci se potřetí ženil nevidomý muzikant Stevie Wonder. Jeho vyvolenou se stala Tomeeka Bracy (42), s níž už žije pět let a má s ní dvě dcery. Jinak stihl za život zplodit ještě dalších sedm potomků se čtyřmi dalšími ženami. Všechny jeho děti na svatbu dorazily.

    Stevie Wonder a Tomeeka Robyn Bracy
    Autor: archiv

  • 34.

    Jason Momoa (38) a Lisa Bonet (50)

    Po dvanácti letech vztahu a dvou dětech se rozhodli tajně vzít exotický silák Jason Momba s herečkou Lisou Bonet. Tutlanou veselku herce, který je známý ze Hry o trůny či jako komiksák Aquaman, ale za pár dní stejně někdo provalil.

    Jason Momoa a Lisa Bonet
    Autor: archiv

  • 35.

    Kate Upton (25) a Justin Verlander (34)

    Pro lásku byl baseballista Verlander ochotný udělat cokoliv. Své lásce neodmítl ani krásnou svatbu se spoustou květin, i když je na ně sám alergický. Díky silným práškům ale obřad přežil ve zdraví a modelka Kate Upton mohla být spokojená. Obřad proběhl v listopadu ve středověkém kostele v Itálii.

    Kate Upton (25) se provdala za baseballistu Justina Verlandera (34).
    Autor: Foto Instagram

  • 36.

    Serena Williams (36) a Alexis Ohanian (34)

    Nejprve přišly zásnuby, poté narození dcerky Alexis Olympie a jedenáct týdnů po porodu pak svatba. Z tenisové hvězdy Sereny Williams (36) je tak od listopadu vdaná paní. Jejím mužem se stal na okázalé veselce v New Orleans spoluzakladatel sociální sítě Reddit.

    Serena Williams a Alexix Ohanian jsou rodiči dvouměsíční dcerky Alexis Olympie
    Autor: Instagram

     

    Fotogalerie
    335 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy