Svůdná kráska si svůj vinohradský byt už stihla náležitě vyzdobit. Ovšem vánoční stromeček zvolila tak drobný, že ho hravě unese v jedné ruce. „Velký si užiji na Štědrý den u maminky a jejího přítele. Prcka jsem si pořídila jen tak pro sebe, pro dobrý pocit a skvělou atmosféru, kterou mi tady vytváří. Vánoce mám ráda a bez něj by to nebyly svátky," vysvětlovala Bára.

Ta se pochlubila také vlastnoručně vyrobeným adventním věncem a várkou napečeného sladkého cukroví. „Sladkosti na slavnostní stůl patří a tedy ani u mě nechybí," pokrčila rameny a prozradila, že pořádně mlsat bude hlavně 24. prosince. S rodinou dodržují tradice, a tak nebude chybět kapr ani bramborový salát. Po večeři přijdou na řadu koledy, rozkrajování jablíček a samozřejmě i rozbalování dárečků.

To, co by si ale herečka ze seriálů První republika či Ohnivý kuře nejvíc přála, prý ovšem pod stromečkem nenajde. „Pro letošek je to scifi, ale už konečně by se mohl objevit skvělý parťák napořád, chlap s velkým CH, prostě někdo můj," svěřila se se svým nejtajnějším přáním.

Několik vztahů už jí v minulosti krachlo kvůli jejímu povolání. Pánové často nesnesli pohled na její erotické scény v televizi či vášnivé pasáže v divadelních představeních. Mottlová také nafotila řadu eroticky laděných snímků, což její bývalí partneři také nevydýchali. Velká láska s Britem Brianem pak skončila kvůli sprostým slovům, kterými prý nešetřil.

Teď by se ale někdejší moderátorka na Óčku ráda usadila a založila rodinu. „Tady mám malý stromeček, takže pod ním by se třeba schoval malý mužský a aby byl, k tomu potřebuji právě najít pod tím velkým u mamky velkého fajnového dospěláka," naznačila, že by si kromě lásky přála už i miminko. „Letos to určitě nestihnu, ale kdoví, možná příště,“ dodala s nadějí.

VIDEO: Mottlová z První republiky a Ohnivýho kuřete: V bytě za 4 miliony má 300 párů bot!

Video
Video se připravuje ...

Mottlová z První republiky a Ohnivýho kuřete: V bytě za 4 miliony má 300 párů bot! Thomas Kruchina, Lukáš Červený, hudba: hudebnibanka.cz/Anfinn Skulevold, Angel Ferreira - Ballroom Romantico

 

Fotogalerie
50 fotografií