Před začátkem koncertu se největší stres podepisoval na prezidentce nadačního fondu Vendule Pizingerové (45). V zákulisí běhala sice nalíčená a načesaná, ale ještě v džínách, tílku a bez bot. "Tady v Praze je to už 17. ročník a jako vždy je to pořádná honička. Na šteklích bych nic nestihla, proto šly boty dolů," netajila se Vendula. Naštěstí měla blízko sebe manžela Pepu, který jí stres odbourával polibky.

Zpěvačka Monika Absolonová v červených šatech zářila a překvapivě měla i odhalený dekolt. Okolo svobodného Vaška Noida Bárty se neustále točily ženy, není divu, v poslední době díky pravidelnému posilování vypadá opravdu dobře. Společný snímek si vyžádaly i sličné hostesky v kostýmu paní Santa Clausové.

Misska Nikola Buranská měla trochu trable se sandály a Evu Perkausovou museli přítomní muži snášet z pódia, protože měla tak úzké šaty, že sotva udělala krok. Moderování večera si rozdělili Libor Bouček, David Gránský a Jakub Prachař.

Během galakoncertu se s pomocí darovacích esemesek a štědrých dárců vybralo pro Kapku naděje přes 13 a půl milionu korun.

VIDEO: Vendula Pizingerová přemluvila Noida k šokující věci!

Video
Video se připravuje ...

Vendula Pizingerová přemluvila Noida k šokující věci! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
58 fotografií