„Jsem momentálně sama,“ prozradila pro Expres.cz Slováčková a dala tak jasně najevo, že několikaměsíční vztah se spolumajitelem pizzerie Filipem Papežem je již minulostí. O tom, že vše není zalité sluncem, ostatně promluvila již na konci srpna.

„Oba máme strašně moc práce, takže jsme se téměř neviděli. Hraju v několika muzikálech, v seriálu na Nově, do toho ještě vystupuji, prostě jsem si toho nabrala moc,“ vysvětlovala pro Blesk.cz hvězda druhé řady show Tvoje tvář má známý hlas.

Jako by jí tyto závazky nestačily, vyrazila nyní se svou kapelou The Primes na řadu vystoupení po republice a naposledy zpívala na vánočním koncertu v Music City v Praze. Sama je vánočně naladěná už delší dobu, jelikož svátky miluje, svým blízkým ráda rozdává dárky a někdy to ani nevydrží a předá jim je dřív, než se vůbec stihne ozdobit stromeček.

VIDEO: Jak dříve Slováčková básnila o vztahu s Filipem?

Doposud vždy trávila Štědrý večer se svou rodinou, ovšem tentokrát si prý vůbec není jistá, jak bude slavnostní den probíhat. Vzhledem k tomu, že její rodiče už spolu nežijí, mají nové partnery a jejich vzájemné vztahy nejsou zrovna ideální, je vše ve hvězdách. „Letos vůbec nevím, kde budu,“ přiznala Expresu dcera Dády Patrasové a Felixe Slováčka.

„Asi doma se svými kočkami,“ doplnila trochu posmutněle s tím, že s tátou ještě letošní Vánoce neřešili. Je ale jasné, že by si blondýnka přála, aby se její nejbližší dokázali sejít a hodit za hlavu všechny neshody. „Snad budeme všichni spolu,“ dodala s nadějí v hlase.

VIDEO: Dcera Patrasové jako modelka! Slováčková šla první přehlídku!

Video
Video se připravuje ...

Dcera Patrasové jako modelka! Slováčková šla první přehlídku! Hana Hoschlová, Lukáš Červený, hudba: hudebnibanka.cz / Glenn Eddie Meul, Vince Peersman - This Moment - Instrumental

 

Fotogalerie
71 fotografií