Josef Rychtář sice v exekuční dražbě přišel o menšinový podíl ve vile kvůli statisícovým dluhům, ale i tak tam stále bydlí. Z vily se naopak odstěhovala jeho exmanželka Darina Nová, které patří většina nemovitosti. Místo sebe pustila do vily nájemníka, o němž Rychtář tvrdí, že nosí za pasem zbraň a atakuje ho sprejem s neznámou látkou.

Nyní se do války mezi Darinou Novou a Rychtářem vložila třetí osoba. V sobotu neznámý zanechal v Říčanech na vratech drsný vzkaz, který je adresovaný Darině.

Dopis: Paní Nová! Styďte se!!

Váš tříletý vnouček zde žije bez tepla a teplé vody, a to jen proto, že jste bezcitná a pomstychtivá mrcha, která už neví, jak by znepříjemnila život všem zde bydlícím. Násilným způsobem jste nechala odpojit plyn pánem, přesněji kr*plem, který se neštítí ničeho!!! Ohrožuje životy zbraní a sekerou!!! Děláte ze sebe chudinku, ale zdrojem veškerého zla jste vy!!! Vše se vám vrátí i s úroky. Karma

Vdovec po Ivetě Bartošové sice netuší, kdo anonym psal, ovšem neskrývá radost, že se někdo postavil na jeho stranu. "Matka se sestrou mi nabídly, že se k nim můžeme přijet vykoupat, protože jsme v takový situaci, že tu není teplo ani teplá voda. Já se oblíknu, ale je tady tříleté dítě a synova těhotná přítelkyně," řekl deníku Aha! Rychtář.

Soudní rozhodnutí o jeho vystěhování stále nebere jako hotovou věc. "Zatím furt probíhá řízení odvolání a zatím jsem vlastníkem svého podílu. Takže rádoby nájemník nemá právo omezovat ani mě ani mého syna!“ řekl rozčíleným hlasem. „Přestože nějaké to soudní vystěhování syna proběhlo, dodnes nepřišlo soudní rozhodnutí. Takže ani jeho nemůže paní Nová vystěhovat,“ dodal Rychtář na svou obhajobu.

Současné peklo odstartoval nedoplatek za plyn ve výši 30 000 korun, který přišel Nové a Rychtář se na něm odmítá podílet.

VIDEO: Josef Rychtář u soudu s exmanželkou Darinou.

Video
Video se připravuje ...

Josef Rychtář u soudu s exmanželkou Darinou. aktu.cz