Chmelířová popírala, že by za rozpadem vztahu stál někdo třetí, skutečný důvod rozvodu ale říct nechtěla. „Jak to celé bude s rozvodem, zatím ještě není rozhodnuto, nechci to rozhodovat teď hned. Já stojím za Milanem, nevím, jestli ještě máme šanci, a nevím, jestli je to finální. Nebylo by fér se bavit o něm bez něj,“ řekla Blesk.cz loni v prosinci.

S manželem Milanem Procházkou k sobě cestu už nenašli, a tak vztah nakonec skutečně ukončili.

„Asi to odtajníme. Je to poprvé, co to zmiňuju, ale už jsem rozvedená. Jediné, co se mezi námi změnilo, je to, že už je to na papíře a už nejsem jeho manželka,“ přiznala Super.cz Veronika s tím, že s manželem žili odděleně již delší dobu. Zatímco on pobýval na jižní Moravě, Chmelířová se odstěhovala do Prahy.

„Zatím se rozkoukávám po celé situaci. Ačkoli se to řešilo dlouhou dobu, tak je to pro mě zásah. S manželem vycházíme výborně a doufám, že nám to tak zůstane. Jsme snad rozumní lidé, kteří nemají potřebu si provádět nic zlého a přejí si jen to dobré,“ dodala Veronika, která si v posledních dnech nabaluje na sebe čím dál víc práce. S jejími křivkami je ale jasné, že dlouho sama nezůstane.

VIDEO - Veronika Chmelířová: Manželství s hokejistou je v troskách!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Chmelířová: Manželství s hokejistou je v troskách! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
41 fotografií