Herečka Vica Kerekes si ve filmu Milada zahrála roli Věry – sestry popravené hlavní hrdinky, která se musí postarat o rodinu. Natáčení i samotná premiéra byly pro Vicu velmi emotivní. ,,Víte, bylo to pro mě tak moc silné a emoční, že jsem to nedokázala sledovat. Ale ne ve špatném slova smyslu… To natáčení bylo tak nádherné, tak moc hezké, že se mi všechno vybavilo a najednou jsem byla smutná, že už je po všem,“ řekla Expres.cz po útěku z kinosálu.

„Ti lidé byli úžasní. Navíc jsem měla příležitost setkat se s dcerou Milady Horákové, což pro mě bylo velmi obohacující. Ona je neuvěřitelně pokorný a skromný člověk, a ačkoli mohla do natáčení mluvit, nedělala to. Měla k práci nás všech obrovský respekt,“ pokračovala herečka s tím, že dcera Milady Horákové Jana Kánská, se kterou se díky natáčení seznámila, jí velmi pomohla.

„Prý to byla žena, která milovala módu, ráda se hezky oblékla a upravila. Byla výrazná a muži ji měli rádi. Jenže toho všeho se musela později vzdát a zastoupit roli matky Jany. To pro mě bylo velmi přínosné, protože jsem se na svou postavu mohla dívat zase trochu jinak. Paní Jana mi u natáčení velmi pomohla,“ dodala Vica, která je za roli ve filmu velmi vděčná.

VIDEO: Ukázka z filmu Milada

Video
Video se připravuje ...

První ukázka z filmu Milada: Horákovou hraje hollywoodská hvězda! Media List

Poté, co utekla ze sálu, se herečka přemístila k baru, kde se sešla se svými hereckými kolegy a hosty. Aby si zlepšila náladu, pila tequilu a červené vínko, povídala si třeba s Táňou Medveckou, Aňou Geislerovou nebo Vladimírem Javorským. Pak za ní dorazil i přítel Lukáš Musa Musil.

Fotogalerie
53 fotografií