Když jsem dostala nabídku hrát tuhle roli, vůbec jsem nepřemýšlela a kývla na ni okamžitě. Několik záporných postav mám za sebou, tahle, protože šlo o reálnou osobu, byla pro mě nejzajímavější a také nejdrsnější. Myslím si, že ona byla v podstatě loutkou v rukou jiných. Když jsem četla scénář a pak se točilo, občas mi z té doby běhal mráz po zádech. Nemám sice ve filmu příliš prostoru, není to velká role, byla ale hodně náročná a i děsivá,“ svěřila se na premiéře filmu Milada Aňa Geislerová.

Ta na filmovém plátně soudila Miladu Horákovou v podání izraelské herečky Ayelet Zurer. Miladinu sestru si zahrála Hana Vagnerová. I ona měla ze své role, tedy vyšetřovatelky StB, husí kůži.

Je to dost hnusný člověk, ale za tu roli jsem přesto ráda. Tohle téma je hodně potřebné. Konečně je tu film o Miladě Horákové, o hrůzné době a statečné osobě a je možná dobře, že přichází teď do kin, protože dnes je asi potřeba, aby se některé příběhy připomínaly víc než jiné,“ podotkla Vagnerová. Drama Milada bude uvedeno do kin 2. listopadu 2017.

První ukázka z filmu Milada: Horákovou hraje hollywoodská hvězda!

Video
Video se připravuje ...

První ukázka z filmu Milada: Horákovou hraje hollywoodská hvězda! Media List

Aňa Geislerová: Kdybych měla volnou ruku, hromadila bych šperky!

Video
Video se připravuje ...

Aňa Geislerová: Kdybych měla volnou ruku, hromadila bych šperky! redakce Blesk TV

Fotogalerie
30 fotografií