„Poraněný vnitřní i vnější meniskus a utržený přední křížový vaz,“ popisovala brunetka své trápení s bolavým kolenem na Instagramu s tím, že už dávno nemá ani postranní vaz, a proto se musí svěřit do péče lékařů. Úraz si přitom přivodila, když při houbaření špatně došlápla.

Pobyt ve špitále i operaci Kubelková snášela velmi statečně a podporu jí v těžkých chvílích poskytla hlavně její rodina. Zatímco se zotavovala na lůžku, navštívily ji totiž její dvě dcery a jedna si k ní vlezla i do postele, aby ji mohla obejmout.

Teď už si mazlení s mamkou může užít do sytosti, jelikož první vicemiss roku 1996 konečně propustili do domácího léčení. „Zdravím všech svých 50 tisíc followerů. Děkuji, že už nás je tu tolik. Už jsem z nemocnice doma,“ informovala Iva na sociální síti.

„Odpočívám, což, jak jistě chápete, u tak činorodého člověka, jako jsem já, je trochu problém,“ dodala. Její slova svědčí o tom, že už je jí zřejmě mnohem lépe. I když se snaží šetřit, nejraději už by vstala a pustila se hned do práce. Na to si ale bude muset ještě nějaký čas počkat.

VIDEO: Iva Kubelková jako zpěvačka: Bude bojovat ve Slavících?

Video
Video se připravuje ...

Iva Kubelková jako zpěvačka: Bude bojovat ve Slavících? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
65 fotografií