Modelka byla v 90. letech první vážnou známostí hokejového boha Jaromíra Jágra (45) a šušká se, že tehdy nebyli daleko od sňatku. Jenže místo zpečetění lásky se nakonec po dvou letech rozešli. Půvabná brunetka pak našla štěstí po boku staršího George Jiraska (60), majitele několika firem, designéra a malíře.

I přes velký věkový rozdíl mezi nimi jim to klape již řadu let. Přesto si stále neřekli ANO. „My se vlastně furt poznáváme. My vlastně ještě vůbec nevíme, jestli spolu chceme být,“ mlžila ještě nedávno ohledně možné veselky v Top Staru Kubelková.

Teď ovšem na sociálních sítích zveřejnila fotku, která hovoří jasně. Z Ivy bude co nevidět nevěsta. Vicemiss ČR 1996 si totiž udělala selfie ve svatebních šatech. V komentářích se tak hned vzápětí objevily kromě komplimentů i gratulace a dotazy, kdy se velký den koná. Sama Iva byla v popisku snímku dost skoupá na slovo, skoro jako by se snažila veřejnost napálit.

Pravdu tak prozrazovaly vlastně jen dva symboly, které k fotce připojila – mrkající smajlík a kamera. Zřejmě se tak ve skutečnosti žádná svatba nechystá a Iva, která se věnuje kromě modelingu také moderování a herectví, tak kouzelné bílé šaty oblékla jen v rámci nějaké role.

Možná se alespoň nechá natáčením inspirovat a sama popřemýšlí, jestli už není čas svůj vztah s Georgem alias Jiřím stvrdit. Radost by měly určitě i jejich dvě dcery, Natálie a Karolína, z nichž by byly překrásné družičky.

VIDEO:  Po narození mé druhé holčičky mám problémy s pletí, stěžuje si modelka.

Video
Video se připravuje ...

Iva Kubelková: Po narození mé druhé holčičky mám problémy s pletí. Igor Hellebrandt/ BPŽ

Fotogalerie
42 fotografií