Dan se s Bárou oženil před několika dny Las Vegas. „Naše svatba proběhla u svatebního okýnka, ke kterému jsme přijeli – a nechali se oddat přímo v autě,“ svěřil se čerstvý ženáč, který se s půvabnou překladatelkou zná dva roky. Ale jiskra přeskočila před rokem, kdy si neustále psali.

Rozhodnutí podruhé se oženit zřejmě padlo poté, co Bára zjistila, že je těhotná. „Jsme konzervativní heterosexuální demokrati, rodina je základ státu,“ řekl Daniel Hůlka pro Top Star.

Momentálně si páreček užívá líbánky v Las Vegas v hotelu Golden Nugget. „Las Vegas má spoustu přezdívek. Jednou z nich je Továrna na sny. Už jako malá holčička jsem byla přesvědčená o tom, že sny máme od toho, abychom si je plnili. A ťukám na dřevo a jsem vděčná za to obrovské štěstí, že celý můj dosavadní život je vlastně sérií splněných snů… A včera se mi vyplnil jeden z těch snů životních. Mám totiž manžela, o kterém jsem snila celý život,“ okomentovala svatební snímek Barbora, která jejich prvního potomka přivede na svět na jaře příštího roku.

VIDEO: Daniel Hůlka: Postelí mu prošly davy žen, teď je sám jako  kůl v plotě!

Video
Video se připravuje ...

Daniel Hůlka: Postelí mu prošly davy žen, teď je sám jako kůl v plotě! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
24 fotografií