A hitmaker si je toho dobře vědom. „Samozřejmě že je to risk. Máme zodpovědnost vůči partnerům a vzhledem k tomu, že Divadlo Broadway nedostává žádné granty ani dotace, jdeme do toho s producentem Oldou Lichtenbergem i se svým finančním vkladem,“ řekl deníku Aha! Michal David s tím, že takové finance jsou na muzikál skutečně potřeba.

Věří a doufá, že se u diváků chytnou jeho hity, které v muzikálu zazní. „Hitů je tam podle mne spousta. Na rádiích se už teď hraje píseň Můj buď dál, kterou nazpíval Petr Kolář s Leonou Machálkovou,“ připomněl.

Jediné, co ho velmi mrzí, je náhlý odchod Dana Hůlky, který od Muže se železnou maskou ze dne na den odstoupil. Hůlka měl hrát Aramise, Tři mušketýry nakonec zahrají Josef Vojtek, Petr Kolář a Marián Vojtko.

„Dan nás požádal o odklad. Oženil se, čeká prvního potomka, nemohl by to stihnout, má teď jiné starosti. S tím se nedá nic dělat,“ řekl Aha! hitmaker. „Dohodli jsme se ale, že nastoupí v březnu, až se dítě narodí. Jinak na cédéčko nazpíval všechny party Aramise. Takže s ním není ukončena spolupráce, jen posunuta,“ dodal David. Muzikál Muž se železnou maskou má premiéru 1. listopadu v divadle Broadway.

Gott poprvé zpíval nový hit od Michala Davida! Jak ho publikum přijalo?

Video
Video se připravuje ...

Gott poprvé zpíval nový hit od Michala Davida! Jak ho publikum přijalo? David Turek, Tomáš Sovinský

 

Michal David na Gottově koncertu pro vyvolené: Zpíval tři hodiny!

Video
Video se připravuje ...

Michal David na Gottově koncertu pro vyvolené: Zpíval tři hodiny! Luboš Procházka, Jan Jedlička

Fotogalerie
18 fotografií