Diváci Divadla Broadway už se těšili, jak Hůlku uvidí v úloze mušketýra Aramise v muzikálu Muž se železnou maskou. Jeho jméno se dávno vyjímá na plakátech a zpěvák na roli v novince Michala Davida (57) dokonce již pět měsíců zkoušel.

Teď se ale rozhodl s prací seknout. „Změny v mém osobním životě jsou tak obrovské a pro mě tak zásadní, že jsem se nemohl zachovat jinak,“ uvedl pro Aha! Dan a narážel tím na fakt, že jeho mladší přítelkyně Bára Klementová (26) je v jiném stavu. „Samozřejmě jsem se na všem dohodl s producentem Oldou Lichtenbergem s tím, že bych do muzikálu naskočil až v příštím roce,“ doplnil.

„Říkal jsem si, že dítě musím mít do čtyřiceti a už jsem nedoufal, tak teď je to má priorita!“ vysvětlil zpěvák, proč vyskočil z rozjetého muzikálu a vzdal se desetitisícového honoráře za jedno představení. Prvního dítěte se sice dočká až v březnu, už teď se ale na životní změnu připravuje a má s tím prý spoustu starostí.

„Musím taky stihnout spoustu věcí. Svatbu, protože chci, aby se dítě narodilo do úplné rodiny,“ líčil Daniel, který už kdysi do chomoutu vlezl. V roce 2002 řekl ano tanečnici a choreografce Libušce, ale za dva roky přišel rozvod. Posléze se Libuška vdala ještě dvakrát, nejprve si v roce 2006 vzala rockera Pepu Vojtka (52) a nedávno se provdala za herce Zdeňka Rohlíčka.

„No a potom musím pro miminko také zařídit pořádné bydlení,“ dodal pro Aha! představitel slavného Draculy, který zatím žije v mobilheimu v rodných Jevanech. Pro svou ratolest ale plánuje daleko lepší zázemí a chystá se mu zařídit vlastní pokojíček v dřevěném srubu.

VIDEO:  Ještě loni si Hůlka stěžoval, že je sám jako kůl v plotě. Co dalšího prozradil o milostném životě?

Video
Video se připravuje ...

Daniel Hůlka: Postelí mu prošly davy žen, teď je sám jako kůl v plotě! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
40 fotografií