Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Luxusní sídla, byty za miliony a domy na pláži: Jak žijí české celebrity v zahraničí?

/
  • Jak si žijí celebrity ve svých domech v zahraničí?
    27. srpna 2017 ● 05:25

    Trvalé bydliště mají v České republice, jakmile ale mají chvíli volna, sbalí kufry a odletí do teplých krajin. A některým českým celebritám se v zahraničí zalíbilo natolik, že si tam rovnou zařídili druhý domov.

  • 1.

    Michal David (57) - muzikant

    Dům snů za nejméně 6 milionů korun si ke svých 57. narozeninám pořídil muzikant Michal David. Vilu s bazénem si vybral ve Španělsku.

    Nový dům Michala Davida ve Španělsku
    Autor: archiv M. Davida

  • 2.

    Jana (45) a Jiří (69) Adamcovi - bývalá rosnička a režisér

    Dokud nechodily děti Jasmína a Daniela, byli manželé Jana a Jiří Adamcovi většinu času na Floridě. Tam obývali nejdříve byt, ten pak režisér prodal a koupil velký dům.

    V tomto domě budou trávit Adamcovi léto.
    Autor: archiv Blesku

  • 3.

    František Janeček (72) - producent

    Hudební producent František Janeček vlastní v Česku hned 13 bytů, na dovolenou ale jezdí do exotické Dominikánské republiky, kde má vily 2. Teď jednu ale prodává. Další nemovitost si pořídil také na Floridě.

    Jeden z Janečkových domů v Dominikánské republice, který je na prodej. Hodnota domu s čtyřmi ložnicemi se počítá v desítkách milionů korun.
    Autor: Petr Macek

  • 4.

    Hana Zagorová (70) a Štefan Margita (61) - zpěváci

    Zpěvačka Hana Zagorová se Štefan Margitou si zamilovali Španělsko, a nedaleko Malagy si proto pořídili apartmán.

    Štefan Margita a Hana Zagorová si pořídili apartmán v Malaze.
    Autor: archiv

  • 5.

    Helena Houdová (37) - modelka

    Modelka a propagátorka zdravé a syrové stravy Helena Houdová se nedávno rozhodla zbavit se luxusního sídla za desítky milionů a sestěhovat se se třemi dětmi do krabic. K životu jí prý stačí jen pár takových.

    Dům Heleny Houdové je na prodej.
    Autor: archiv Blesku

  • 6.

    Tereza Maxová (45) - modelka

    Modelka Tereza Maxová si s manželem Burakem Oymenem pořídili obrovské sídlo u moře v Monaku, kde nastálo žijí a vychovávají tři děti.

    Luxusní sídlo Terezy Maxové
    Autor: Instagram

  • 7.

    Jaromír Jágr (45) - hokejista

    Amerika se stala druhým domovem Jaromíra Jágra a je tam častěji než v rodném Kladně. Není divu, že si pořídil nemalý byt v mrakodrapu na Floridě. Tam nyní tráví chvíle s přítelkyní Veronikou Kopřivovou.

    Luxusní byt Jaromíra Jágra na Floridě.
    Autor: taosunrise.com

  • 8.

    Zuzana Belohorcová (41) - moderátorka

    V podobném mrakodrapu má byt také slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová s manželem Vlastou Hájkem. A v Miami na Floridě se jim zalíbilo natolik, že už tam zůstanou natrvalo.

    V jendom z bytů v tomto mrakodrapu bydlí Belohorcová
    Autor: Marek Pátek, archiv Blesku

  • 9.

    Klára Doležalová (43) - moderátorka

    Dovolenkové sídlo si s manželem pořídila i moderátorka zpráv Klára Doležalová, a to v Chorvatsku. Fotografie ale poskytnout nechtěla, bála se velkého návalu zvědavých fanoušků.

    Moderátorka Klára Doležalová s manželem Miodragem Maksimovičem
    Autor: archiv Blesku

    Více detailních fotografií naleznete v naší fotogalerii.

    Fotogalerie
    44 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 18

bartova: p.s. V čem je ZPĚV, (Margita Zagorka) nebo dobrý Marketing a medializace (ač nezpěv a nehudební talent Michal David) NEPOCTIVOU PRACÍ?

(27. 08. 2017 23:22)

bartova: Ani jeden ze zmíněných není (ale vůbec) mým oblíbencem, ale žasnu nad závistí diskutérů. Tisícům praskla závistí žilka, dalších tisíc blije závistí na záchodě a další to dali a s klepoucíma se rukama flušou své jedovaté závistivé komentáře. Slavnější občané mohou za to, že mnohým lidem hrozí exekuce a proto by oni, jimž exekuce nehrozí, měli mí špatný pocit z toho, že se mají dobře, když jiní ne? Tedy buďme všichni chudí a v pr...de...li? Kdybyste byli bohatí Vy, vyplatili byste snad exekuce jiným lidem? Proč závidíte lidem jejich bohatství a domy v zahraničí? Proč si myslíte, že zpěv není práce a není to vydřená námaha? Každá práce má své pro a proti. Myslíte, že Margita se jen válí a pak zpívá? Každý zpěvák musí tvrdě dřít, aby si hlas udržel. A ano, má nadání ve svém hrdle, Vy jiní zase ve svých rukách, hlavách, nohách.. Každý v něčem vynikáme a v něčem ne. Proč ta hnusná závistivá slova, že neumí makat, jsou kolotočáři... Tak buďte také kolotočáři a mějte se dobře Nebo také krákejte a kupte si pak dům na Floridě, když si myslíte že to je tak jednoduché. Přej a bude Ti přáno. Závist je nejodpornější vlastnost a v Čechách je (dle diskuzí) bezbřehá.. Tak se hlavně nezaduste.

(27. 08. 2017 23:20)

ttom: Deníku Blesk .... Česká republika ale nemá jenom pracháče a myslím si, že těch je většina a to jsou rodiny s nízkými přijmi. Jsou na tom tak, že než by měli jít v neděli na výlet na Český hrad či zámek, tak budou nejdříve přemýšlet, jestli částka za vstupenky příliš nenaruší jejich rodinný rozpočet. Ano deníku Blesk, i takoví občané v naši vlasti žijí. Bylo by možná dobře i je představit jak žijí, že žije čtyřčlenná rodina v bytě 1+1. Možná by si jich někdo tam nahoře v politice všiml. O čemž ale pochybuji. A když už jsme u těch pracháčů, zkuste zveřejnit informace, jestli někdo z nich někam investuje, např. do ústavů pro tělesně postižené. Asi nikdo, ten článek by prostě ani nemohl existovat. Myslíte si deníku Blesk, že těm občanům, kteří sice pracují, ale i tak jsou závislí na sociálních dávkách, myslíte si, že jim není líto, že by taky třeba rádi chtěli mít svůj vlastní třípokojový byt a nemusí být zrovna na Floridě?

(27. 08. 2017 19:50)

bursik: za ty prisernosti co poskladali cirkusak ma ted super maringotku s balustradama A lezl vsem rezimum nekam a pro nase usi nebylo uniku hrali od rana do vecera toho prisrceneho reznika M.Davida fuj

(27. 08. 2017 16:59)

raduzkaxxx: Člověk dokáže být šťastný i v chatě někde u lesa.

(27. 08. 2017 14:02)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy