Přestože v něm často hrály roli emoce, v zásadě je rozchod Janečka s Mátlovou civilizovaný. Ani jeden se k němu nechce vyjadřovat, o to větší prostor ale dostávají klevetníci z jejich okolí. „Řečem, že jí po nevěře a rozchodu zničí kariéru, se Janeček jen směje. Kdo ho zná, ví, že to nemá zapotřebí. A hlavně chce, aby se jeho dcera Emilly Anne měla jako ve vatě, takže bude těžko Mátlovou likvidovat,“ myslí si zdroj Blesku.

Podle webu Expres.cz Mátlovou dokonce už dříve zaopatřil luxusním domem v Dominikánské republice v hodnotě několika desítek milionů korun. „Přepsal na ni jednu z nemovitostí, které v Dominikáně vlastní,“ říká zdroj webu s tím, že před Vánocemi zpěvačka dostala také luxusní Audi Q7 za tři miliony korun. A také není tajemství, že v průběhu celého vztahu dostávala od producenta historické šperky – Janeček je totiž věhlasným znalcem. Bídu s nouzí tedy rozhodně třít nebude

Samotný producent teď veškeré myšlenky a soustředění upírá na premiéru svého nového muzikálu Ples upírů, která se uskuteční už 12. února.

Vše o muzikálu Ples upírů čtěte ZDE >>

Fotogalerie
43 fotografií