Petrovi, který spolu s Evou Perkausovou (23) uvádí primácký Top Star, se nedávno nevyplatilo, když spěchal do práce. Neměl už čas hledat parkovací místo, a tak svůj obří Mercedes Benz G 500 černé barvy postavil přímo před budovu, v níž je sídlo televize. Jenže na chodník v pěší zóně v přímé blízkosti vchodu do metra.

Byla jen otázka času, kdy bude auto někomu překážet. Na místo zanedlouho dorazila policie a vytáhla bloček. „Stalo se, stalo. Jsem normální člověk, tak se to vyřešilo pokutou,“ potvrdil pro Aha! Vágner, jenž dříve hrál záchranáře Radima v Ordinaci v růžové zahradě 2.

Dokonce se ani nevymlouval a netvrdil, že se s vozem nikam nevlezl. „Parkovat s takovým tankem uprostřed Prahy je docela problém. Dá se to. Když je víc času, tak si místo najdete, ale na poslední chvíli jsem to musel udělat takhle,“ tvrdil moderátor, ale přiznal, že už si s žihadlem zažil i lapálie. „Nevejde se mi do garáže, takže zatím parkuju na ulici. Hledám akorát místo, kam se to vejde.“

Jindy zase jeho motorový skvost vzbudil takovou pozornost, že se tomu moderátor musel smát. „Uprostřed magistrály mě zastavil motorkář a dělal si tam z motorky selfie fotky,“ vyprávěl pobaveně Vágner s tím, že si off-road přitom pořídil teprve nedávno.

VIDEO: Nahota v přímém přenosu Top Staru! Kraus vystrčil holý zadek na Vágnera!

Video
Video se připravuje ...

Nahota v přímém přenosu Top Staru! Kraus vystrčil holý zadek na Vágnera! Facebook

„Dělal jsem v létě jednu akci, kde se mi to auto hrozně zalíbilo. Přeskočila jiskra, slovo dalo slovo a začal jsem s tím sám jezdit. Teď mi přivezli nový, mám ho od minulého týdne,“ dodal.

Fotogalerie
33 fotografií