Pět čtyřiadvacetin, které Rychtář v říčanské vile Helenka vlastnil, se v úterý prodalo v elektronické dražbě. Většinovou vlastnicí je jeho exmanželka Darina (59) a syn Josef (32).

„Mám právníky, kteří to řeší. Podal jsem insolvenční návrh, který soud zamítl, ale nicméně mi v něm dali lhůtu patnácti dnů, abych ho doplnil. Uložili mi tam v podstatě podmínky. V této souvislosti by měla být dražba zastavena a odložena o patnáct dnů,“ vztekal se Rychtář, který se rozhodl pět dní před dražbou vyhlásit osobní bankrot. Udělal to po tom, co se mu nahromadily dluhy v celkové výši 345 802 Kč.

„To, že dražbu ten zločinec udělal, tak porušil v podstatě právní předpisy,“ navezl se do soudního exekutora. Rychtář obývá domek na pozemku vily, stěhování ale nemá v plánu. „Stěhovat se nebudu, ani nemíním!“ řekl s tím, že je připravený na všechno. „Může někdo přijít a já ho normálně vezmu kladivem. Navíc to někdo protiprávně vydražil, ani nevím kdo, tak mě to vůbec nezajímá,“ uvedl pro deník Aha!.

Ani jeho exmanželka Darina se nevyhnula jeho ostrým výrazům. „Bejvalá komunistka paní Nová nedělá nic jinýho, než že mi chce vzít to, co jsem za osmadvacet let nacpal do baráku. Chce mě okrást ta bolševická svině,“ dodal Rychtář.

VIDEO: Podívejte se na Josefa Rychtáře u jednoho z mnoha soudů s exmanželkou Darinou.

Video
Video se připravuje ...

Josef Rychtář u soudu s exmanželkou Darinou aktu.cz

Fotogalerie
33 fotografií