Prachař právě dotáčí postsynchrony (tzn. dodatečné ozvučování filmu, kdy herec musí sám sebe nadabovat) v nové pohádce Čertoviny. Dokonce ani během práce ve studiu ale nemohl zapomenout na svou prvorozenou dcerku Miu. „Všechno je, jak má být, štěstí je skvělá věc,“ popsal herec své dojmy pro TopStar.

Fakt, že je coby novopečený táta spokojený, potvrzují i jeho kolegové v čele s režisérem filmu. „Přišel plný elánu, má radost z malé dcerušky,“ prozradil o Prachařovi Zdeněk Troška (64), který teď prací pro změnu zahání smutek ze ztráty milované maminky.

Také odtajnil, že si herec postěžoval na nedostatek spánku. Samotný Jakub pak vše potvrdil. „Člověk má hrozně dlouhou noc, když vás něco šestkrát v noci probudí,“ vysvětloval strasti rodičovství. Zkrátka holčička, které ještě nebyl ani měsíc, je ještě moc malá na pohádky či jiné způsoby konejšení.

Fotogalerie: Divoké zapíjení dcery Agáty Prachařové:…
108 fotografií

Chce to zatím jen obrnit se trpělivostí a k malé vstávat. Aby na to jeho žena Agáta(32) nebyla sama, rozhodl se Prachař, že si teď nebude nakládat tolik pracovních povinností. „Teď jsem měl něco točit a řekl jsem, že nic nebudu, že budu víc doma, tak budu víc doma. Teď budu mít týden volno, tak na to se těším, že se vyspím,“ dodal pro TopStar.

Kromě něj se jistě snaží zapojit i další členové rodiny. Jakubova maminka, herečka Dana Batulková (59), se už na svou vnučku byla podívat a jistě nebyla na návštěvě naposledy. Z fotky, kterou Prachařová (dříve Hanychová) zveřejnila na Facebooku, navíc vyplývá, že miminko už patrně viděla i Agátina babička. Na snímku jsou vidět její ruce, jak něžně hladí drobné nožičky své malé pravnučky.

Zároveň se jedná o první fotografii s částí těla malé Mii, kterou modelka záměrně zveřejnila na sociální síti. Zatím její podobu úzkostlivě tají. Je možné, že někdy v budoucnu ukáže z dcerky i něco více. Podobně jako Hanka Mašlíková Reinders (35), která nejprve svého syna Andrease nechtěla vůbec ukazovat, postupně ho ale ukázala bez hlavy, pak spícího zezadu a nakonec mu obličejíček zamaskovala pomocí filtrů v mobilním telefonu.

VIDEO: Agáta Prachařová v těhotenství: Večírky a bary mi nechybí, pozoruji lidi s kocovinou!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Agáta Prachařová: Večírky a bary mi nechybí, pozoruji lidi s kocovinou! Blesk TV

VŠE O TĚHOTENSTVÍ AGÁTY ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
107 fotografií