Mladá zpěvačka přišla v roce 2015 o tátu, expremiéra Stanislava Grosse (†45). Podlehl amyotrofické laterální skleróze. A Natálka na něj o svém narozeninovém dnu hodně myslela. Otec jí moc chyběl. „Během představení jsem se rozplakala. Ve scéně Modlitba mám takovou krásnou, smutnou písničku, a tam se to na mě všechno nahrnulo a nedalo se to ustát,“ popsala Blesku Natálka.

To druhý pláč už měl jiný emoční důvod. Pod ochranná křídla si Grossovou vzal producent František Janeček (73), který jí také na konci představení gratuloval, a s celým souborem a téměř devíti sty diváky Plesu upírů jí zazpíval. „Františka si moc vážím, je hrozně hodný, má obrovské srdce, moc ho miluju,“ plakala Natálka podruhé, tentokrát štěstím.

Velká narozeninová oslava ji teprve čeká. Zatím se ale odkládá, protože ji minulý týden trápila chřipka. „Takže jsme si jen s rodinkou dali oběd. Od Dendy (sestra Denisa) jsem dostala zájezd do Londýna na muzikál. A od maminky krásný tričko, a když jsme byly na Miami, tak mi dala výlet do Disneylandu a do Universal Studios,“ vypočítává oslavenkyně dárky.

VIDEO: Grossová jako nová Bartošová: Poslechněte si, jak Natálka přezpívala Ivetin hit Léto!

Video
Video se připravuje ...

Grossová jako nová Bartošová: Poslechněte si, jak Natálka přezpívala Ivetin hit Léto! GoJa

Fotogalerie
49 fotografií