Rosnička z Novy porodila už ve středu, šťastnou událost si však nejprve nechala pro sebe. Prostřednictvím sociálních sítí vše radostně vykřičela do světa až o den později. „Malvínka, 27. 9. 2017,“ napsala stručně k fotce, na níž si novorozenou holčičku se jménem jako pro princeznu chová Katčin přítel Mirek.

Malvínka❤️ 27.9.2017 @mirapodrazky

Příspěvek sdílený Katka Nemcova (@kackanemcova),Zář 28, 2017 v 10:50 PDT

Dvojice si miminko prý delší dobu přála. Když se zadařilo, poznala to na sobě Němcová hned. Brzo ji prozradilo i rostoucí bříško. „Tím, že jsem drobná, tak to na mně bylo okamžitě vidět. Ono už se ve druhém měsíci začalo spekulovat o tom, jestli jsem přibrala, nebo jsem byla na plastice prsou,“ svěřila se před časem blondýnka pro TN.cz.

Těhotenství u ní prý probíhalo bez komplikací a rosnička navíc stihla před příchodem dcerušky na svět vše potřebné připravit. Oblečky, celý pokojíček s postýlkou i kočárek.

VIDEO: Těhotná rosnička Kateřina Němcová: Co se stalo na Nově, že jsme všechny těhotné?

Video
Video se připravuje ...

Těhotná rosnička Kateřina Němcová: Co se stalo na Nově, že jsme všechny těhotné? David Turek

Co se týče plánů do budoucna, počítala Kateřina s brzkým návratem do práce. Alespoň na pár dní v týdnu. „Ideální by bylo být pět dní v týdnu maminkou a dva dny si zajít do práce. I pro tu mamku je příjemný, když může od plínek a od všeho na chvilinku utéct. Určitě neplánuju se na dva tři roky úplně odříznout od televize,“ vysvětlovala. Otázka je, jestli si to po narození Malvínky nerozmyslela. Možná se jí od miminka ani nebude chtít odcházet.

Fotogalerie
30 fotografií