„Myslím, že už to bude poslední fáze,“ prozradil v rozhovoru pro TopStar Gott s tím, že zatím je stále vše v rukou stavařů. „Oni mně odpovídají, že asi za měsíc by to bylo, tak samozřejmě se těším,“ pokračoval Mistr, který ve vile postavené ve stylu art deco žije již od 70. let.

„Ale už jsem si zvykl na to zástupné a začalo se mi tam líbit tak, že se mi možná nebude chtít zpátky,“ nechal se slyšet Slavík, který zatím i s rodinou sídlí v luxusním bytě na Proseku. Od stěhování zpátky na Bertramku ho ostatně odrazuje i něco dalšího.

„Zase všechny ty věci navozit zpátky a dát to na své místo a možná něco přikrášlit a vylepšit, naopak něčeho se zbavit,“ vypočítával pro TopStar Karel, co všechno ještě zbývá zařídit. Pokud se vše vydaří, vánoční svátky už by měl i s manželkou Ivanou (41) a dcerami Nellinkou (9) a Charlottou (11) trávit doma. Holčičky se navíc dočkají větších pokojíčků.

Samotného zpěváka pak čekají po novém roce další starosti, tentokráte už snad o poznání příjemnější. Chystá totiž velký koncert na Slovensku. Menší vystoupení ho ale čekají už příští týden v Pardubicích a týden nato ve Vítkovicích.

Video: Gott na autogramiádě s fanoušky: Bertramka už bude brzo hotová!

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott TopStaru prozradil, kdy bude hotová přestavba jeho vily FTV Prima

VIDEO: Gottova „rozbombardovaná“ Bertramka: Podívejte se, v jakém je teď stavu!

Video
Video se připravuje ...

Gottova „rozbombardovaná“ Bertramka: Podívejte se, v jakém je teď stavu! Jan Jedlička

Se svými fanoušky se měl Gott možnost setkat také ve středu, kdy uspořádal autogramiádu na pražské náplavce. Z celé republiky i ze zahraničí přijely stovky jeho příznivců, včetně dětí. Všichni byli nadšení, že se mohou osobně setkat se svým idolem. Také Mistr se zdál být velmi spokojený.

VIDEO: Začalo velké stěhování Gotta! Podívejte se na manévry jeho výstavní lodi!

Video
Video se připravuje ...

Začalo velké stěhování Gotta! Podívejte se na manévry jeho výstavní lodi! Daniel Černovský

VŠE O KARLU GOTTOVI ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
92 fotografií