Nehoda se stala na přechodu pro chodce v pátek po poledni ve Frýdku-Místku. V pravém jízdním pruhu zastavil autobus, který dal ženě na přechodu přednost, v levém pruhu ji srazil třicetiletý řidič automobilu Škoda Superb.

"Modlete se za mou ženu, srazilo ji auto," napsal Šimon v pátek na sociální síť. Jeho modlitby ale bohužel vyslyšeny nebyly a mladá Denisa (†26) za nehodu zaplatila svým životem. Kapela, která vydává své debutové album, s ohledem na tragédii zrušila své turné.

Šimon byl s Denisou ženatý šest let a ztráta ho velice zasáhla. Na svém facebookovém profilu sdílel video své ženy s všeříkající otázkou "bože, proč jsi mi umřela?"

Spolu s ním truchlí i jeho rodina, přátelé a fanoušci. Pod videem se hromadí komentáře, které přejí Šimonovi upřímnou soustrast a hodně sil do dalších těžkých dní, které ho čekají. "Slova útěchy jen těžko něco změní a osud není ke každému bohužel spravedlivej. Nikdy ale nezapomeň na to, co ti dala za štěstí a že jsi měl to štěstí po jejím boku být," píše jeden z nich. "Je mi to moc líto, život je nespravedlivý, bere tam, kde nemá. Upřímnou soustrast a drž se," přidává se další.

Nehodu vyšetřuje policie. Podle dechové zkoušky řidič superbu před jízdou nepil. Denisa svým těžkým zraněním podlehla při převozu do nemocnice.