Původně se předpokládalo, že Agátin porod proběhne až na přelomu září a října. Podle březnového vyjádření babičky Veroniky Žilkové (55) termín vycházel na svatého Václava, tedy 28. září. Nakonec se ale holčičce, jejíž jméno zatím rodiče nezveřejnili, zachtělo na svět už o něco dříve.

Ve středu tak Prachař ženu odvezl na porodnické oddělení Fakultní nemocnice Královské Vinohrady a netrpělivě čekal na narození dcery. Zastihli ho tam i fotografové a z pořízených snímků je na herci vidět napětí. Teď, když už je táta, se mu už snad trochu ulevilo.

Oddechla si jistě i samotná Agáta, která už ale rodila podruhé v životě. Poprvé se stala matkou v roce 2011, když se jí narodil syn Kryšpín (6). Tehdy ale ještě měla své původní příjmení Hanychová a jiného partnera – hráče amerického fotbalu Mirka Dopitu. Do třetice všech změn navíc tehdy rodila ve Fakultní nemocnici Motol.

Fotogalerie: Jak šel čas s Agátou Prachařovou
50 fotografií

Proč se při druhém těhotenství nevrátila znovu do známého prostředí, ale rozhodla se pro Vinohrady? Důvodem byl její porodník, doktor Radovan Vlk. Tomu se svěřila do péče již poprvé a byla s ním natolik spokojená, že se rozhodla neměnit. Proto ho ráda následovala na jeho stávající působiště. Docházela k němu ostatně i v těhotenství a obrátila se na něj také v době, kdy jí bylo nejhůře a stres z problémů v manželství u ní způsobil komplikace.

VIDEO: Připomeňte si, jak Jakub zapíjel smutek poté, co kvůli krizi na čas od těhotné Agáty odešel…

Video
Video se připravuje ...

Prachař zapíjel splín z krachujícího manželství: Opil se, že se sotva držel na nohou! Martin Hykl

Fotogalerie
86 fotografií