Když se během středečního večera objevily první zvěsti o šťastné události manželů Prachařových, matka Agáty je potvrdila. „Ano, porodila, zatímco jsem byla v kině,“ nechala se slyšet Veronika Žilková (55), která tak nejdříve o narození vnučky vůbec nevěděla. Když se to dozvěděla, samozřejmě se jako správná babička zaradovala.

Jenže nadšení jí asi moc dlouho nevydrželo, když zjistila, že se nesmí se svou radostí podělit s veřejností. „Byla jsem rodiči požádána, abych nic nekomentovala,“ omluvila se pro Blesk.cz známá herečka. Její dcera a zeť Jakub Prachař (34) si tak zřejmě chtějí vzácné momenty nechat jen pro sebe. Zatímco Agáta už má syna Kryšpína (6), její muž si v roli novopečeného tatínka zažívá premiéru.

Jistě si chce novou úlohu hlavně užít, zejména poté, co si v předchozích měsících zažil za peklo. S Agátou si totiž prošli velkou manželskou krizí. Oba dva měli svého partnera podvést s jinou osobou, načež prý Prachař začal dokonce pochybovat, zda je nenarozené dítě vůbec jeho. Po drsných hádkách pak dokonce manželku opustil, když byla ve 4. měsíci rizikového těhotenství.

Než dvojice stihla vychladnout, vše si vysvětlit a usmířit se, zkomplikovaly se jejich rodinné vztahy ještě o něco více. Na povrch totiž znovu vyplula stará nenávist mezi oběma tchyněmi – již zmíněnou Žilkovou a Danou Batulkovou (59). Nevraživost se měla zrodit ještě v době, kdy byla Batulková vdaná za Jakubova otce Davida Prachaře (58). Proslýchá se, že Veronika s ním tehdy prožila milostnou aférku, ani jedna ze slavných blondýnek to však nikdy nepotvrdila.

Po svatbě svých dětí sice zdánlivě zakopaly válečnou sekyru, jenže pak přišel na přetřes možný rozvod a Žilková toho využila, aby si do své sokyně rýpla. „Jediné pozitivní na tom je, že se Agáta zbaví tchyně, která nectí listovní tajemství, nabourává se jí do Facebooku a informace předává médiím,“ vyjádřila se v té době nelichotivě manželka ministra obrany Martina Stropnického (60).

„Připadá mi nedůstojné vyřizovat si jakékoli věci přes média. Nechci nikoho urazit, ale ani světský by se k sobě takovým způsobem nechovali,“ kontrovala jí pak Batulková v rozhovoru na Frekvenci 1. Takové handrkování těhotné Agátě ale moc nepomohlo. Zřejmě právě proto raději po porodu maminku zaúkolovala, aby raději mlčela.

Fotogalerie: Jak šel čas s Agátou Prachařovou
50 fotografií

Vše o těhotenství Agáty Prachařové čtěte ZDE >>>

VIDEO: V těhotenství se Agáta svěřila, že její syn Kryšpín na sourozence žárlí

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Agáta Prachařová má problém: Syn žárlí na miminko! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
64 fotografií