Herečka Veronika Žilková se se svojí dcerou Agátou bude potkávat na školních chodbách. Agátu totiž přijali na pozici vedoucí oddělení múzických a mediálních studií, zatímco její maminka vede oddělení herectví. A v učitelském sboru se začíná šuškat o protekci. To však Žilková rázně odmítá.

„Uchazečů, pokud vím, bylo více a pan ředitel si vybral Agátu. Škola je soukromá, takže je na majiteli, komu dá důvěru a kterým směrem chce obor vést,“ řekla Žilkové v rozhovoru pro Sedmičku.

„Paní Prachařová byla oslovena přímo panem ředitelem konzervatoře do užšího výběrového řízení, ve kterém uspěla. Paní Prachařová splňuje teoretické i praktické požadavky pro výkon této funkce. S paní Žilkovou kromě vztahu matky a dcery v tomto není žádná jiná spojitost,“ potvrdila nezaujatost výběru vedoucí studijního oddělení Mirka Tulejová.

Agátu tedy čeká velmi náročné období. Nejenom, že bude učit, ale také bude rodit. Porod by měl přijít každým dnem. Jak bude náročný„režim zvládat? „Vím jen, že budu muset jako babička více hlídat, aby mohla brzy po porodu zpět k výuce,“ řekla Žilková. „Studenti jsou nadšení, že je bude vyučovat někdo, koho znají z médií, tedy že je mediálně úspěšný a rozumí mediální komunikaci. Mimo jiné, Agáta je díky nadprůměrnému IQ i členka Mensy,“ vypočítala Veronika všechny Agátiny klady. Uvidíme tedy, jak dlouho Agáta na vedoucí pozici vydrží. 

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Agáta Prachařová: Večírky a bary mi nechybí, pozoruji lidi s kocovinou! Blesk TV

Fotogalerie
25 fotografií