„Je to zvláštní, kolikrát člověk zveřejní fotku, kde má nahá záda, a vlastně to vzbudí větší poprask, než když se člověk fotí zepředu celý v plavkách,“ vysvětlovala v TopStaru svou taktiku modelka a moderátorka s tím, že je podle ní lepší v lidech fotografií vyvolat fantazii než upoutat lacinými způsoby.

V jejích příspěvcích na Instagramu se jí to rozhodně daří. Vicemiss ČR 1996 nyní odhalila, že je to zásluhou jejího partnera. „Já mám jednu velkou výhodu, že mám doma vynikajícího fotografa, mám doma umělce, který má obrovské oko na všechno,“ složila Iva poklonu Georgi Jiraskovi (60), který je úspěšným malířem, designérem a majitelem několika firem. Do seznamu by si zřejmě mohl přidat i fotografa, soudě podle kvalit snímků z Olympské riviéry.

S půvabnou brunetkou, která je o dvacet let mladší než on, tvoří pár již téměř 15 let. Mají spolu i dvě dcery, Natálii a Karolínu. Přesto ještě stále nedošlo na svatbu. „My se vlastně furt poznáváme. My vlastně ještě vůbec nevíme, jestli spolu chceme být,“ odrazila se smíchem dotazy na případnou veselku bývalka hokejisty Jaromíra Jágra (45).

Zřejmě doufá, že bez oficiálních potvrzení vztah nevyčpí. Ostatně proti zevšednění spolu s Georgem alias Jiřím pravidelně bojují. „Každá rodina má najeté určité rituály, které by měly být pozitivní, takže opravdu my s Jirkou si vždycky ráno dáme pusu, a kdykoliv přijedu domů, tak si dáme pusu,“ dodala pro TopStar Iva, která se objeví v nových dílech seriálu V.I.P. vraždy. Kromě toho se chystá na focení reklamy a nahrání vlastní desky.

VIDEO: Dokonce i taková kráska jako Kubelková si není vždy sama sebou jistá.

Video
Video se připravuje ...

Iva Kubelková: Roky jsem se snažila zmenšovat si prsa. 

Fotogalerie
43 fotografií