Linda Vojtová sama přiznává, že takhle často domů dlouho nelítala. „Jsem tady už popáté nebo pošesté, ale poprvé pracovně. Předtím jsem tady byla kvůli zdravotním problémům v rodině. Dědu v červenci odvezli do nemocnice, ale už je v pořádku, a mamka musela na sérii vyšetření. Poslední výsledky naštěstí dopadly dobře, takže s mamkou můžeme odletět na dovolenou na Capri. S ohledem na rodinu nechci jejich problémy specifikovat. Ale jak říkám, už jsou všichni v pořádku,“ svěřila se v talk show Markéta dráždí celebrity topmodelka, která už dnes večer usedne do poroty soutěže Elite Model Look. V roce 2000 byla první Češkou, která vyhrála světové finále a od té doby se drží na špici ve světovém modelingu.

Úspěšná topmodelka do Prahy přiletěla sama bez přítele, se kterým je už 13 let a před třemi lety se zasnoubili. „Hodně lidí se ptá na svatbu, ale nám to takhle vyhovuje. Spíš bych už chtěla dítě, věk na to mám. Když vidím své kolegyně, které mají děti, jak rychle se vrátily do formy a stále mají práce dost, tak dlouho těhotenství odkládat nechci,“ míní Linda. Ta za největší úspěch za celou kariéru považuje to, že získala nezávislost.

„Už nemusím přijímat všechny zakázky, ale mohu si vybírat. Klienti už ví, jakou mám cenu, a nemusím chodit pod cenou,“ tvrdí kráska, která vydělané peníze investuje do nemovitostí a obrazů.

„V New Yorku jsem koupila dva byty a můj přítel v patře pode mnou taky dva. Říkali jsme si, že je jednou všechny propojíme v jeden velký byt. Ale zatím je to tak, že v jednom bydlíme a tři pronajímáme. V Praze na Kampě jsem si byt pořídila loni, dlouho se rekonstruoval, ale zřejmě ho taky pronajmeme,“ pochlubila se Vojtová, která vlastní i několik obrazů na plátně od Andy Warhola.

VIDEO: Topmodelka Linda Vojtová: Rodinu zradilo zdraví, proto jsem v Česku!

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Linda Vojtová: Rodinu zradilo zdraví, proto jsem v Česku! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
18 fotografií