Lucie se na Primě nějakou dobu o svém těhotenství nešířila, ovšem v pátém měsíci šla s pravdou ven a navíc se rozhodla s uváděním Diváckých zpráv rozloučit. „Bohužel nemám to štěstí jako kolegyně Sandra Parmová, která moderovala Odpolední zprávy do osmého měsíce a vypadala skvěle. Já už teď přibírám a za chvíli budu chodit asi jen v předklonu, jak mi snad od prvního týdne rostou prsa,“ vysvětlovala nám své důvody s tím, že má navíc dojem, že na „Divošky“ už nemá nejvhodnější věk.

I když jí zbylo ještě moderování ranní show na Evropě 2, stejně má díky odchodu z televize více volného času. Ten zřejmě nejraději tráví aktivním odpočinkem, a tak odjela na dovolenou do Slovinska. Na Instagramu pak kolegyně Patrika Hezuckého (47) a Leoše Mareše (41) zveřejnila několik snímků, z nichž je patrné, že rozhodně nezahálí.

Podle společných fotek s partnerem Jaroslavem Černým a fenkou Amy totiž nejprve vyrazila na túru do hor a následně se věnovala paddleboardingu. Při tomto vodním sportu musí člověk udržet balanc na prkně a k pohybu po hladině používat dlouhé pádlo. „A takhle my si tady žijeme,“ psala spokojeně Šilhánová, která netušila, že se vzápětí dočká odsouzení a urážek.

„Tohle v těhotenství? Pád břichem na prkno by znamenal potrat. Některý ženský jsou fakt na hlavu,“ nešetřila ji jedna žena v komentářích. Ovšem moderátorka se nenechala rozhodit a proti nečekanému útoku se ohradila. „Myslím, že hlavu mám v naprostém pořádku. Nestála jsem na tom zdaleka poprvé, takže pád na naprosto klidném jezeře břichem na prkno opravdu nehrozil. Navíc jsem ujela asi 500 m.“

Vzápětí se pak nechala slyšet, že ani v budoucnu se nechystá jen tak sedět na zadku. „Aktivní jsem byla před otěhotněním a nevidím jediný důvod, proč bych aktivní neměla zůstat, když mi to můj zdravotní stav dovoluje,“ dodala Lucka, která s bříškem i cvičí a plave v bazénu.

VIDEO: Moderátorka Primy Lucie Šilhánová v pořadu Markéta dráždí celebrity. Co prozradila?

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Primy Lucie Šilhánová: Zrušili jí pořad! Je to její konec v televizi? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
31 fotografií