Zdálo se, že Vincent vyjel do zahraničí, aby si po rozchodu se Sabinou Rojkovou (20) vyčistil hlavu. Jeho příspěvky ze sociálních sítí ukazují, že to vzal opravdu z gruntu. Sám přiznal, že se „sjel“ a prožil si tak jednu z nejzvláštnějších kocovin v životě.

Neexperimentoval však s žádnými drogami. Za jeho podivné stavy mohl nápoj, který asi všichni každodenně pijeme. „Už to končí, bez pochyb nejhezčí dovolená se zakončila náležitě, po bujaré noci v Dublinu jsme chtěli projít nejlepší místní kavárny, nevím, proč mi připadalo jako dobrý dát si na lačno a s kocovinou 6x double espresso a 3x filtr,“ napsal na Instagram k fotce z letiště v Dublinu syn Veroniky Žilkové (55).

Netušil ovšem, jaké bude mít předávkování kávou následky. „Myslel jsem si, že nejhorší věc, co se vám může stát po velké konzumaci kafe, je hyperaktivita a následně infarkt, nedobrovolně jsem zjistil, že je možné regulérně se sjet jen kávou. Mělo by se uvádět, že pokud vypijete 6x denní dávku, dostanete na hodinu takový stav, který vás donutí zpochybňovat vaši příčetnost,“ popisoval svůj zážitek Navrátil, který byl v Irsku na dovolené s kamarády.

Parta přitom nechtěla nic platit za ubytování, a tak přespávala na poli i v seníku. Není tak divu, že sebou mladý herec hned po návratu domů unaveně plácl do postele. Jenže moc dlouho si v ní nepoležel.

„Přežil jsem, ale to neznamená, že končím. Právě jsem přistál a dojel domu. Po týdnu vidím svoji postel… Proč mi to nedělá radost? Neboť za 3 hodiny opět pokračuju v sebedestrukci, tentokrát do Švýcarska na možná ještě šílenější cestu,“ svěřil se s tím, že místo spánku ho čeká balení a noc strávená v autě.

Vzhledem k tomu, že se mu nedávno rozpadla dvouletá známost, vypadá to, jako by se teď Vincent snažil užívat si ze všech sil nově nabyté svobody. Těžko říct, jestli už to ale s cestováním plným divokých zážitků trochu nepřehání. Nesnaží se tak náhodou jen zaplašit chmurné myšlenky?

VIDEO: Syn Žilkové promluvil o důvodech rozchodu se Sabinou.

Video
Video se připravuje ...

Syn Žilkové bude v Tváři! Vincent Navrátil věří, že všem vytře zrak 

Fotogalerie
40 fotografií