I když si vysloužil přezdívku fotbalový bouřlivák, co se týče výchovy dětí, je Řepka údajně spíš kliďas, kterého nic moc nerozhodí. „Já jsem takový táta, spíš jako kamarád. Verča přede mnou hulí od patnácti, má ráda drink, dá si ho. Já jsem takový moderní tatínek,“ vysvětloval webu Super.cz Tomáš o přístupu k dceři z prvního manželství.

Přitom jejich vztahy nebyly vždycky úplně růžové. Když se bývalý fotbalový reprezentant kvůli vztahu s modelkou Vlaďkou Erbovou (36) rozvedl s Veroničinou maminkou Renatou, nemohla mu dívka dlouho odpustit. Nějakou dobu se tak s ní vůbec nevídal a s jejím mladším bratrem Tomassem (17) pak ještě o něco déle.

Teprve v poslední době a zejména po rozchodu s Erbovou se začíná vše urovnávat. „Ten vztah nebyl nic moc, myslím, že se to spravilo až teď, taky díky Kačce,“ připisuje Řepka zásluhy své současné partnerce Kateřině Kristelové (37).

Nejenže tak nedávno viděl svého syna hrát fotbal, ale dokonce mu Veronika představila i svého nového přítele. „Teď v týdnu jsme byli na fightu, právě s holkou, Kačkou a kamarádkou. Pak jsme jeli na jeden drink do centra a tam nám byl představen,“ popisoval Řepka. Z toho, že se dcera dala dohromady s modelem a číšníkem Danielem Vojtěchem (25), nejdříve nebyl moc nadšený. Zejména kvůli zvěstem, že v jeho posteli se prostřídala řada známých krásek.

Poté se ale Tomáš rozpomněl, že se s mladíkem zná již z dřívějška. Daniel totiž pracoval v baru, kde byl dříve docela častým hostem. „Chová se hezky a slušně,“ připustil nakonec v rozhovoru pro Blesk o dceřině nápadníkovi. „Hlavně, aby byla šťastná,“ dodal.

Přesto Řepku obavy ještě zcela neopustily. „Doufám, že jí neublíží a že jim to hlavně vydrží,“ řekl pro Super.cz. „Ale kdyby jí ten její ublížil, tak by se mnou měl velký problém,“ dodal fotbalista s tím, že je připraven v takovém případě okamžitě zakročit.

VIDEO: Dcera mě seznámila s novým přítelem, bát se mě nemusí, tvrdil Řepka

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Řepka: Dcera mě seznámila s novým přítelem, bát se mě nemusí! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
33 fotografií