Manželé byli rozvedeni loni na podzim a podle bývalého fotbalisty neviděl Marcuse (5) už 11 měsíců. „Zdůrazňuji, že mě můj bývalý manžel řadu měsíců nekontaktoval se žádostí o styk se synem. Tomáš Řepka je otcem mého dítěte, měl by se tedy podle toho chovat, aby se mu v budoucnu nestalo, že bude jednou litovat svého jednání vůči našemu synovi tak, jako nyní projevuje údajnou lítost nad vztahy s dětmi z prvního manželství,“ svěřila se Blesku Vlaďka a její právní zástupkyně už začala jednat.

Zneužívá syna

„O vztahu pana Řepky k synovi vypovídá i to, že dlouhodobě nehradí výživné, které mu bylo soudem určeno, a proto je dlužné výživné vymáháno exekučně,“ vysvětlila advokátka Karolina Zelenková s tím, že se exmanžel její klientky snaží pouze zviditelnit.

„Ona jen může dovozovat, že tak pan Řepka činí ze zištných důvodů, když na podzim roku 2017 má vyjít jeho kniha, kterou on prezentuje jako mj. pomstu mé klientce. Zneužívat vlastního syna k mediální kampani je však značně neetické,“ dodala Zelenková.

 

Co na ni Řepka vytáhl?

  • „Od září loňského roku jsem Marcuse neviděl. Doufám, že přijde k rozumu, má ho jako rukojmí.“
  • „Mým problémem je, že jsem si s takovým člověkem udělal dítě, to je pro mě největší trest.“
  • „Konečně se začala starat o děti, tak jak se má...“
  • „Manželství skončilo kvůli jejím mnohočetným nevěrám.“
  • „Nikomu bych nepřál, aby žil v takovém svazku jako já, kde dochází k dennodenním hysterickým a psychopatickým vystoupením, jejímu vyhrožování a manipulacím.“

VIDEO: Tomáš Řepka: Dcera mě seznámila s novým přítelem, bát se mě nemusí!

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Řepka: Dcera mě seznámila s novým přítelem, bát se mě nemusí! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
24 fotografií