Den plný dobrodružství si pro půvabnou brunetku přichystali v městysu Cítoliby v Ústeckém kraji. Na dlouhé zkrášlování a líčení v maskérně je už misska za svou kariéru zvyklá. S radostí předala Fotbalovému klubu Louny šek na 50 tisíc korun a problém neměla ani s pózováním před objektivy fotoaparátů.

Z míry ji nevyvedlo ani, když se do záběru nacpalo sem tam nějaké to zvířátko. Od zebry si Aneta raději držela bezpečný odstup, posléze se ale osmělila a s pomocí kbelíčku se žrádlem nakrmila dvojici bílých lam.

Úsměv se jí pak rozzářil, když si mohla pochovat tygří mláďátko a trochu se s ním pomazlit. Kromě něj si hrála i s o něco větším lvíčetem, z něj už ale měla viditelně větší respekt. Ostatně nevinně vypadající kočičky nebylo radno moc provokovat, přece jen už mají dost ostré zoubky.

To potvrzují i slova Pavla Plecháče, majitele obchodu s hudebními nástroji a člena kapely Barbory Mottlové Accoustic. Ten Vignerové na focení dělal společnost a na Facebooku popisoval chování šelmiček: „Tygr kouše, i když je to prcek. Anetka byla výborná, jednak jí to moc slušelo a ještě, protože zvířátka, která se fotila, moc neposlouchala a neměla takovou trpělivost jako Anetka.“

Na závěr již tak náročné akce Plecháč s modelkou ještě absolvovali let vrtulníkem, z něhož Aneta zveřejnila krátké video. Historicky poslední vítězka Miss České republiky navíc vypadala, že si pohledy z ptačí perspektivy docela užívá.

 

Fotogalerie
44 fotografií