„To byl náš rodinný dům, kterej jsme milovali, babička s dědou tam byli, my tam trávili prázdniny a bylo to krásný, a když se musel prodávat, tak jsem z toho byla smutná,“ rozpovídala se zpěvačka Lucie Vondráčková o kouzelném místě ve Slatiňanech.

„Prodával se dlouho a byly tam takový problémy, který si ten dům nezasloužil, takže jsem ten dům chtěla už vysvobodit. Pak se celá rodina domluvila, že se předá dalšímu majiteli, kterej se o něj bude starat, je teď v nejlepších rukou. Jsem šťastná...ten dům miluju,“ řekla TOPSTARu.

Lucie přiletěla do Čech s manželem Tomášem Plekancem a se syny, kteří prý létání zvládají daleko lépe než oni dva. Celou dobu totiž spí, zatím co rodiče nemůžou zamhouřit oka. „Oni spinkají a my s Tomášem máme vždycky takovýhle velký voči,“ zasmála se Lucka.

VIDEO: Kolegyně Vondráčkové prozradila, co odpírá dětem.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Vondráčková slaví 37: Kolegyně prozradila, co odpírá svým dětem! David Turek

Dům byl důvodem, že se před časem na účtu Lucie Vondráčkové objevil slušný balík peněz od tety Heleny. „Dům se připravuje k rekonstrukci. Má sestra Helena prodala svůj podíl své neteři Lucii za tři sta tisíc korun. Do té chvíle nemělo cenu to rekonstruovat,“ řekl deníku Aha! Jiří Vondráček ještě v době, kdy byl dům ve vlastnictví jeho rodiny.

Fotogalerie
28 fotografií