Na svoje narozeniny byl Karel Gott už od rána vysmátý jako sluníčko. Manželka Ivana ho ráno odvezla do nemocnice, aby podstoupil pravidelné zdravotní kontroly, které mají pod palcem jeho stav. Po různých odděleních podle časopisu Sedmička Mistr chodil v doprovodu sestřičky a smál se od ucha k uchu.

Po prohlídkách, které trvaly asi tři hodiny, se zpěvák stavil ve svém oblíbeném uzenářství, kde nakoupil pochutinky, a vydal se s osobním řidičem na Střížkov do bytu, kde nyní s rodinou žije. Tam potom přijela i Ivana, která manžela vyzvedla a společně vyrazili do vily na Bertramku, která se stále rekonstruuje.

Doma se společně dívali do katalogů s výbavou. Nová podoba vily zkrátka potřebuje i nový vnitřek. Poté se dvojice odebrala za Ivaninou maminkou, která hlídala obě holčičky Nelly Sofii a Charlotte Ellu. Tam pak proběhla velká oslava v rodinném kruhu.

VIDEO: Vila na Bertramce se pořád opravuje.

Video
Video se připravuje ...

Gottova „rozbombardovaná“ Bertramka: Podívejte se, v jakém je teď stavu! Jan Jedlička

Mistr ale nezapomněl ani na své fanoušky. Ve svůj narozeninový den se setkal s kapelou No Name, se kterou představil novou píseň Kto dokáže. Tím dal dárek svým nejvěrnějším.

Fotogalerie
38 fotografií