»Jsem perníková princezna, ha ha ha, vyspala jsem se se všema, se kterýma jsem zpívala«, tak znějí úvodní slova songu Perníková, právě toho, jenž byl posledním, který si ve svém životě zazpívala Nikola B., a toho, jenž patří do repertoáru rapperky Sharloty (20).

Tragická nehoda dvou dívek, které se při řízení v autě natáčely a vysílaly online, hýbe Českem. Video, kde holky dělají jeden silniční přestupek za druhým a u toho se společně smějí, zpívají a popíjejí limonádu, viděly tisíce lidí.

VIDEO: Holky vysílaly divokou jízdu na Facebooku, jedna zemřela

Video
Video se připravuje ...

Holky vysílaly divokou jízdu na Facebooku, jedna zemřela Facebook

„Fanoušci i známí mi posílali často nějaké články o nehodě, ale více jsem se tím nezabývala. Doufám, že to bude aspoň fungovat jako odstrašující případ pro ostatní řidiče,“ okomentovala tragickou událost kontroverzní zpěvačka, jak o sobě sama říká. „Rebelka jsem byla odmalička,“ přiznává a dodává, že se zpíváním začala už jako dítě.

Rapování bývá většinou záležitostí mužů, už jen kvůli tomu, že se jedná o drsnější hudbu. Sharlota je jedna z mála žen v Česku, které se tomuto stylu věnují. „Rap je oblíbený, ale i nenáviděný a většina žen takový tlak neunese,“ myslí si zpěvačka, jejíž tělo je jako obrázek – plné tetování.

„S tetováním jsem začala, když mi bylo osmnáct. Na rukou mám postavy, které vyznačují můj charakter a osobnost, a na nohou umělce, kteří mě inspirují,“ vysvětluje Sharlota s tím, že z ní mají muži často respekt.

Sharlota se ve svých dvaceti letech nebojí ani většího odhalení. „Co se týče mé nahoty ve videoklipech, nepřijde mi to nijak divné. Nahota je pro mě přirozená záležitost,“ říká a dodává, že její rodiče ji ve všem podporovali a podporují dál, dokonce si v klipu k písni Perníková zahráli. Proti svlékání není ani její přítel. „Máme zdravý vztah a on ví, že je to moje práce. V osobním životě jsem jiná, nejsem takový rebel.“

Mladá rapperka vystudovala veřejnoprávní kriminalistiku, ale jak to vypadá, žena zákona z ní v nejbližší době nebude. „Stále jsem nedosáhla všech svých vysněných pracovních cílů,“ dodává s tím, že usadit se rozhodně zatím nehodlá. Nejspíš se máme ještě nač těšit. 

Úryvky textů:

  • Jsem perníková princezna, ha ha ha, vyspala jsem se se všema, se kterýma jsem zpívala.

  • Jako psí granule žereš mě. Jsem horkej brambor, chyť si mě. Mám dokonalej hlas, poslouchej mě.

  • Ztrácím svoji identitu, ztrácím svoje soukromí, ztrácím se na síti, málokdo odpoví, ten, kdo se nebojí, co je teď dobrý, zlý, obojí.

  • Ztrácím svý přátele, kvůli mojí změně, která bez naděje zavrhá nechtěně.

VŠE O ŠÍLENÉ JÍZDĚ NA FACEBOOKU ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
43 fotografií