Jak Blesk již dříve odhalil, v den odjezdu na jih Francie do auta bývalého pohlavára ČSSD nastoupila sošná bruneta. Nejprve neznámá přijela taxíkem k  domu expremiéra v Chuchli, tam si zavazadla naložila do kufru jeho vozu a nakonec dvojice společně odjela.

 

Paroubek však možnost, že by snad černovlásku vzal s sebou do Francie, sveřepě odmítá. „Ne, jsem tady sám, žádná dáma tu není,“ uvedl pro web Expres.cz s tím, že ženě prý jen pomáhal s přepravou. „Hodil jsem ji jen na letiště,“ tvrdí expremiér. „Něco se mnou potřebovala probrat. Je to mnoho povyku pro nic,“ dodal.

I přes veškeré Jiřího popírání, že by měl na výletě jakýkoliv doprovod, čtenáři Blesku se v Saint-Tropez podařilo zvěčnit jej na mobil, jak je na procházce. A rozhodně není sám! Ze snímků se dokonce zdá, že jde o tu samou černovlásku, která si k němu ještě před týdnem sedala do auta. Z jedné fotky dokonce vyplývá, že jdou s dámou ruku v ruce!

Pouták
Autor: archiv Blesku

Odchod a rozchod

Ještě v prosinci loňského roku vypadali manželé Paroubkovi jako fungující spokojená rodina, a dokonce se chlubili, že si domů či na chatu občas pozvou exmanželku Jiřího Zuzanu (59).

V letošním únoru ale přišla rána! Jak Blesk informoval jako první, Petra Paroubková si sbalila věci, využila nepřítomnosti muže a i s dcerou Margaritkou a psy opustila rodinný dům. Po sobě zanechala pouze dopis, který expremiér zveřejnil na svém webu včetně vlastní reakce.

„Poslední týdny jsem měla strach z tvých reakcí. Tlačil jsi na mě a psychicky mě vydíral. Nejspíš ti to nedocházelo. Žila jsem v neustálém strachu, s čím přijdeš,“ napsala Paroubková.

„Moje žena trpí již několik měsíců těžkými depresemi a používá k jejich tlumení silné léky. To je podle mého názoru příčinou problémů z posledních týdnů, které vyplynuly z jejího chování. Já samozřejmě udělám vše pro to, abych udržel vztah a manželství, a zejména krásný život naší sedmileté dcery Margarity,“ napsal zase on. Manželé spolu nyní komunikují, jen jde-li o dceru. Že by se k sobě vrátili, je nyní dle jejich přátel vyloučené…

VIDEO: Paroubek utekl z živého přenosu: Kvůli otázkám na jeho (ne)návrat do ČSSD

Video
Video se připravuje ...

Paroubek utekl z živého přenosu: Kvůli otázkám na jeho (ne)návrat do ČSSD Český rozhlas Plus/pořad Interview Plus

VŠE O KRACHU MANŽELSTVÍ PAROUBKOVÝCH ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
77 fotografií