Ve vile v Říčanech u Prahy s názvem Helenka se podle Rychtáře konají orgie. „Bude jí šedesát let, tahá si sem pokaždé jiný existence. Nevím, kde k tomu přijde, jestli někde spí na zastávce s krabicovým vínem, ale prostě sem chodí takoví chlapi, kteří ji obšťastňujou,“ řekl Blesku Rychtář, který manželství s Darinou pohřbil kvůli vzplanutí s Bartošovou.

„Syn Honza mi občas říká, že u toho řve jako šílená. To je teda s podivem, protože to nikdy nedělala,“ nerozpakuje se vdovec »střelit do vlastní nohy«. „Tak už jsem říkal Honzovi, ať jí řekne, že je tady i malý dítě a mohla by na to brát ohled. Jestli má potřebu takových projevů, ať jde na louku někam s těmi bezdomáči!“

Sám prý už se svou »ex« nepromluví ani slovo a do smrti už na tom prý nic nezmění. „Když sem Ivetka přišla, tak jsem se za Darinu styděl. A stydím se dodneška!“ rozohnil se Rychtář.

Paní Darina včera na dotazy Blesku vůbec nereagovala. Není tudíž jasné, co Rychtář svým výpadem sleduje. Zatím poslední, co z jejich podivné domácnosti prosáklo, byly diametrálně jiné představy o majetkovém vypořádání, na němž se po rozvodu pořád nedohodli.

Nová má Rychtáře vyplatit z šestiny, která mu ve vile náleží, a za tu nabídla 1,3 milionu. „Rozhodně nesouhlasím, snaží se mě okrást! Můj podíl dělá nějakých 2,5 milionu a ty dostanu, věřte tomu!“ durdil se Josef. „Tu částku určil soudní znalec, já jsem do toho nezasahovala,“ vzkázala tenkrát Nová.

Vztahy na bodu mrazu

„Nekomunikuju s ní. Nevšímám si jí. Nezdravím ji, ignoruju ji. Pro mě je to cizí, mrtvej člověk. Tak jak to řekl můj švagr, který za mnou byl na návštěvě dva dny. Je to její bratr a taky ji nemůže vystát,“ vyjádřil se Rychtář k exmanželce.

Video
Video se připravuje ...

Josef Rychtář u soudu s exmanželkou Darinou aktu.cz

Fotogalerie
43 fotografií