Usměvavá Miluše už od loňského srpna skrývala za svým typickým velkým úsměvem obrovskou starost o svého otce. Ten onemocněl rakovinou plic a stejně jako on, tak celá jeho rodina doufala v jeho uzdravení.

„Zkoušeli jsme chemoterapie, bylinky a stále věřili a nevzdávali se naděje. Nikoho nás nenapadlo, že by to mohlo skončit jinak než šťastně,“ svěřila uplakaná Miluška, která stále nemůže uvěřit realitě.

VIDEO: Již na sklonku loňského roku Miluše přiznala, že se její nejbližší potýkají se zdravotními problémy. Proto s nimi ostatně chtěla strávit vánoční svátky. S tatínkem poslední...

Video
Video se připravuje ...

Miluše Bittnerová: Na Vánoce chci být s nejbližšími, bojují o zdraví... Markéta Reinischová, Jan Jedlička

„Tatínek naštěstí své poslední dny prožil doma obklopen svou rodinou. Hodně nám v tom pomohl domácí hospic Duha, který zapůjčil polohovací postel, dýchací přístroje a docházel k nám domů. Za to jim chci poděkovat,“ pronesla Bittnerová svůj velký dík. Dokonce vyjádřila, jak moc je si vědoma, jaké štěstí měla, že nemusela svého rodiče nechat zemřít v nemocnici.

Po skonu blízkého se Miluše sesypala, ale nad vodou ji drží nejen kamarádi, ale také zaměstnavatelé, kteří jí vycházejí všemožně vstříc. „Teď jsem poznala, jaké lidi mám kolem sebe. Kamarádi mě nepřekvapili, o těch jsem věděla, jak jsou skvělý, ale musím poděkovat lidem, pro které pracuji. Nečekala jsem takovou ohleduplnost, s jakou ke mně přistupují a moc si jÍ vážím,“ vyjádřila dík Bittnerová nejen divadlu, kde hraje, ale i Frekvenci1, kde moderuje.