Kudláčková měla být podle informací policie v Nymburku, která pátrání vyhlásila, naposledy viděna v úterý 20. června ve Velence. Ještě ve středu v deset dopoledne měla po telefonu mluvit se svou dcerou, od té doby ale není k nalezení a její telefon mlčí. 

Policie vyhlásila pátrání už ve středu odpoledne. Podle policejní mluvčí Petry Potočné panuje obava, že by si mohla Kudláčková ublížit, má mít totiž sebevražedné sklony. Zda s tím souvisí i exekuce v řádu několika set tisíc, které na sobě Kudláčková před časem měla, není známo. 

Blesku poskytla vyjádření i právnička Klára Slámová, se kterou se Kudláčková znala už ze soudu s Petrem Kramným, kde se obě ženy několikrát bavily. Slámová zastupovala rodinu zavražděné Kláry. 

„Jsem v šoku, má nedostupný telefon. Před pár dny jsme spolu mluvily, byla šťastná, úplně v pohodě, nechápu, co se děje,“ zoufá si Slámová. „Jsem z toho úplně hotová,“ přiznává a doufá, že se její kamarádka najde v pořádku.

Kudláčková hrála v seriálu My všichni školou povinní a herectví se chtěla věnovat i poté. Jenže na konzervatoř ji dvakrát nevzali a tak se její životní dráha ubírala jinam. V současné době se věnovala psaní a vykládání karet. Osobně se účastnila i dobrovolného pátrání po ztracené Míše Muzikářové (13) z Ústí nad Labem.

Michaela Kudláčková vykládá karty:

Fotogalerie
12 fotografií