Ivana je zkrátka coby někdejší manželka milionáře a současného prezidenta USA Donalda Trumpa (71) zvyklá nehledět na cenu, zvláště pokud se jedná o módu. Dříve bylo v podstatě její povinností za všech okolností vypadat báječně a náležitě tak bohatého manžela reprezentovat. Její poněkud neskromný styl se ovšem nezměnil ani po rozvodu s Donaldem, k němuž došlo v roce 1991.

Nemá koneckonců důvod se uskromňovat, když je její vlastní jmění v současnosti odhadováno na desítky miliard korun. Zrovna levný nebyl ostatně ani model, v němž pondělí odpoledne dorazila do Prahy. Když před hotelem Four Seasons vystoupila z nablýskaného Rolls-Royceu, měla na sobě tmavé šaty s bílými a zlatými motivy a v podobném duchu byly zdobené i její náušnice. Elegantní oděv pocházel z dílny italského návrháře Roberta Cavalliho (76) a jeho cena se pohybuje kolem 20 tisíc korun.

Půlku této sumy, tedy 10 tisíc korun, rodačka ze Zlína zaplatila za lodičky prestižní francouzské značky Christian Louboutin. Po střevících přezdívaných „Louboutinky“ prahne srdce mnohých dam a zdobily i nožky Carrie v oblíbeném seriálu Sex ve městě.

Fotogalerie: Ivana Trump na návštěvě Prahy překypuje …
66 fotografií

Trump si v nich i po dlouhém a jistě vyčerpávajícím letu energicky vykračovala a jehlových podpatků se nevzdala ani při pozdější procházce Prahou. Nejdražší kousek Ivany ovšem představovala kabelka z krokodýlí kůže od Domenica Vacca. Svítivě oranžová taška totiž přijde na neuvěřitelných 588 000 Kč.

Později, když podnikatelka vyrazila na večeři do restaurace s výhledem na orloj, zvolila jiný outfit. Drahé šaty vyměnila za více letní a uvolněnější model, jenž hrál všemi barvami. Výraznou kabelku pro změnu vystřídala menší černá a Ivana změnila i náušnice. Zlatý náhrdelník na krku si ovšem ponechala.

O tom, že exmanželka Trumpa bez luxusu zkrátka nemůže žít, svědčí ostatně i další astronomické sumy, které v Česku zaplatila. Cena vozu Rolls Royce Ghost Black Badge, který miliardářku vozí po městě, se pohybuje okolo 11 milionů korun. Vždyť už jen kobereček do tohoto auta je vyroben z jehněčí vlny a stojí tak 35 tisíc.

Fotogalerie: Ivana Trump: Holka z Gottwaldova, která…
10 fotografií

Také pobyt v hotelovém apartmá River Suite se může pěkně prodražit. Za pouhou jednu noc dáte 59 tisíc korun, přičemž Ivana v něm hodlá přespat hned třikrát. Alespoň se ale bude moci kochat výhledem na Malou Stranu, Pražský hrad i Karlův most.

Fotogalerie
54 fotografií

VIDEO: Někdejší manželé Ivana a Donald v reklamě na pizzu

Video
Video se připravuje ...

Ivana a Donald v reklamě na pizzu youtube.com_ Las Vegas Time Machine /BPŽ