Na vystoupení do Českých Budějovic přijel Mistr s hodinovou rezervou. Prohlédl si přístup na jeviště a pak zmizel v šatně. Před odchodem na scénu na něj dohlížela manželka Ivana (41), která mu ještě stihla upravit na krku šátek.

Video
Video se připravuje ...

Vystoupení Karla Gotta v Českých Budějovicích Vlaďka Hradská

Když rozzářený Slavík vstoupil na pódium, nikdo by nehádal, že se pere s nedoléčeným zánětem dutin a horních cest dýchacích a do nemocnice jezdí na kapačky. Šátek na krku, který se mu během vystoupení rozvázal, ale vypovídal o tom, že má strach z nachlazení.

Gott spustil sérii hitů a snažil se, aby diváci nic nepoznali. Vražedné tempo posledních dní si ale začalo vybírat svoji daň. Při zpěvu si musel odkašlávat a umně to skrýval do dlaně, občas se napil.

Karel Gott nasadil sebevražedné tempo! Slavík na pódiu: Pokašlávání, únava...
Autor: Foto: Vlaďka Hradská

Fotogalerie: Karel Gott a jeho zdraví
132 fotografií

Velký aplaus publika mu ale dodával sílu. „Protože se nešetřil, byla ke konci patrná v jeho obličeji únava. Ze schodů mu v zákulisí už pomáhala ochranka a jeho nejbližší,“ prozradil Blesku očitý svědek. „Doprovodili ho až do šatny, kde několik desítek minut nabíral síly. Pak si ho manželka Ivana odvezla,“ dodal návštěvník koncertu.

VŠE O KARLU GOTTOVI NA BLESK.CZ ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
113 fotografií