Dominika už loni byla v Miss Slovensko. „Loni mě přihlásila sestra, ale byla jsem jenom jako náhradnice, kdyby některá finalistka odstoupila, šla bych na její místo. Ale to se nestalo, tak jsem to letos zkusila sama a do finále jsem se dostala,“ řekla Blesk.cz Dávidová.

Příprava na finále trvala tři měsíce a ne vždy měla na růžích ustláno. „Pro mě osobně to problém není, protože podle mě je soutěž o kráse a ženskosti, a ne o tom, zda máte 50 kilo. Samozřejmě, že cvičím s osobním trenérem a mám speciální stravu, ale stejně nikdy nebudu tak hubená jako ostatní holky. Naštěstí mě dost podporovaly a dodávaly mi odvahu,“ tvrdí kráska.

Šikana v Miss?

Po celou dobu je s finalistkami jejich osobní manažerka a zároveň PR celé soutěže. „Ta mi občas dávala najevo, že jsem větší než ostatní děvčata, že bych při společných fotkách neměla stát na kraji, ale mezi děvčaty, a doporučovala mi nějaké diety. Bylo to pro mě nepříjemné, ale naštěstí mě hodně podporovala ředitelka soutěže, která si se mnou dala schůzku, vše jsme si vyříkaly. Sama měla zájem, abych v soutěži zůstala,“ míní Dominika, která studuje policejní akademii.

Už navždy budu první

Díky tomu, že všechny finalistky byly velmi štíhlé, tak Dominika se svou velikostí 38–40 vyčnívala. „Ale třeba jsem právě tím, že jsem plnější, dodala ostatním holkám odvahu a těší mě, že už vždy budu první, která kult štíhlosti prolomila. Většina reakcí po finále je velmi pozitivních a mile mě překvapilo, kolik lidí a médií to rozebírá,“ dodala rodačka z Levice.

Sexy studentka je nezadaná a v modelingu by se ráda uchytila.

Video
Video se připravuje ...

Andrea Bezděková o České Miss: Kolik procent musí odvádět? A co si myslí o novém ročníku? Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
34 fotografií